AnnonceLuk annonce
Obel Transport A/S bygger nyt stort domicil

19-09-2019

Obel Transport A/S bygger nyt firmadomicil på Flakagervej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Obel Transport A/S Kalundborg, er netop gået i gang med et stort erhvervsbyggeri på Flakagervej i Kalundborg. Her skal vognmandsfirmaets nye domicil opføres, indeholdende værksteder og administration.

Håndværkerne er allerede godt i gang med det som skal blive til et 1100 kvadratmeter stort erhvervsbyggeri på Flakagervej i Kalundborg.

Det er Obel Transport A/S, som er hjemmehørende på Juelsmindevej i Kalundborg, som er i gang med at bygge firmaets nye domicil på en 23.500 kvadratmeter stor erhvervsgrund på Flakagervej.

Byggeriet kommer til at rumme tre store værkstedslinjer samt firmaets administration i to etager på hver 180 kvadratmeter.

”Med så stort et værksted kan vi i fremtiden selv servicere alle vores enheder, og der bliver også plads til at vi kan tage opgaver ind på værkstedet for andre vognmænd,” fortæller vognmand Peter Obel.

Når det nye værksted står færdigt, skal der ansættes flere lastbilsmekanikere, ligesom Obel Transport A/S arbejder med at etablere et dækcenter for lastbilkunder.

Lokale håndværkere

Det er KT Erhvervsbyg i Give som har fået opgaven i totalentreprise med at opføre det nye firmadomicil for Obel Transport A/S, men vognmandsfirmaet har betinget sig at der skal anvendes lokale håndværkere i den udstrækning det er muligt.

”Jeg har sat som en betingelse at der skal anvendes lokal arbejdskraft, eller at der er firmaer som jeg i forvejen arbejder for, som skal opføre byggeriet,” siger Peter Obel, der bl.a. har netop KT Erhvervsbyg som en stor kunde i sin virksomhed.  

Lige nu er lokale firmaer i gang med at regne tilbud på de forskellige fagentrepriser.

Det nye byggeri forventes at stå færdigt til februar 2020.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0