Det giver jo bedst mening at være der, hvor du kan mærke den positive forskel.

 

TV-Kalundborg.dk vil gerne være 1. valg når du som kunde vil sikre dig, at din forretning og dine budskaber rammer rigtigt. Lige der, hvor du kan mærke en forskel på dit salg.

Hvad er den afgørende forskel?

Digital annoncering er vejen frem, da det her er muligt at måle og se, hvem der besøger din virksomhed til forskel for trykte medier. Det gør at man hele tiden kan justere på sine marketingplaner, så intet foregår tilfældigt.

Online jobannoncer med stor synlighed 

Når du søger en ny medarbejder, har du hos os mulighed for at skabe præcis den synlighed, der virker og bliver lagt mærke til i lokalområdet. Vores mange års erfaring viser os, at vores kunder tydeligt kan mærke den super gode respons, der er på vores online stillingsannoncer.

Facts der rykker dig

Nu bliver du set der, hvor det giver mening. Du får forskellige muligheder for digitale annoncer fra 796,- pr. uge med link direkte fra din annonce til hjemmeside eller Facebook.

Vi har godt 600.000 besøg om måneden på TV-Kalundborg.dk., samtidig sættes din annonce også på vores Facebookside, hvor vi har næsten 23.000 følgere. 

Vi er altid først med det seneste! 

Du er på døgnet rundt og det virker. 

Giv et kald på 60 22 13 77 eller skriv til kontakt@tv- kalundborg.dk, så hjælper vi dig videre med at gøre en afgørende forskel. 

Hør hvad vore kunder får ud af annoncering på TV-Kalundborg.dk