På TV-Kalundborg.dk samt vores Facebookside er du meget velkommen til at deltage i debatten.

Vi byder forskellige meninger velkomne, og opfordrer til en god debat, men hold venligst tonen.

For at sikre en god debatkultur, skal du holde en sober tone, og udvise respekt. Vi tillader ikke grimt sprogbrug, nedladende personangreb, chikane og opfordringer til vold. Det indebærer eksempelvis brug af øgenavne, overdrevet brug af versaler, voldsomme billeder, videoer og links.

Derudover beder vi dig om, at holde dig til emnet på vores Facebooktråde.

Brug dit personlige navn. Du skal skrive fra din personlige profil, hvor dit fornavn og efternavn fremgår. Desuden vil falske profiler og fællesprofiler blive udelukket fra vores Facebookside.

Hvis vi oplever, at du gentagne gange overtræder vores retningslinjer, forbeholder vi os retten til at blokere dig uden varsel, og dermed fratage din skriveadgang til vores Facebookside. I den proces bliver dine indlæg på vores platforme automatisk slettet af Facebook.

Hvis du vil klage, eller har spørgsmål, send da til kontakt@tv-kalundborg.dk  

Vi sletter kun kommentarer og opslag, hvis du bryder ovenstående politik. Hvis det ikke er tilfældet, er der en sandsynlighed for, at Facebook automatisk har spam-markeret dit indlæg. Facebooks spam-markering bevirker i visse tilfælde, at du og dine venner kan se din kommentar på væggen, men at ingen andre kan. Vi ophæver spam-markeringen løbende, hvis vi kan se, at der ikke er grundlag for at opretholde spam-markeringen.

Læserbreve

Vi modtager rigtigt gerne læserbreve. De skal være skrevet i et sobert tone og udvise respekt, endvidere skal læserbrevet være relateret til Kalundborg området, altså lokalt, og ikke kommentarer til fx landspolitikken.

Vi forholder os retten til uden grund at afvise et læserbrev.