AnnonceLuk annonce
Nyt anlægsgartnerfirma

16-08-2018

Michael Hersing er startet som anlægsgartner. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et nyt anlægsgartnerfirma er startet i Kalundborg, som tilbyder alle former for anlæg og vedligeholdelse for både firmaer og private.

Michael Hersing, Kalundborg er manden bag det nye anlægsgartnerfirma Hersing’s Anlæg, som tilbyder alle former for anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer for såvel firmaer som private.

For Michael Hersing er tilværelsen som selvstændig slet ikke ny, han har tidligere haft sit eget anlægsgartnerfirma med flere ansatte og masser af maskiner, men krisen tvang ham til at lukke, men nu er Michael Hersing klar med sit nye firma.

Hersing’s Anlæg tilbyder alle former for anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer, herunder etablering af bede og plæner, gangstier, terrasser, opsætning af alle former for hegn, træfældning, topkapning, buskrydning, plantning, belægninger, støttemure, højbede, trapper og generel vedligeholdelse.

Michael Hersing har ingen planer om at firmaet skal have ansatte, er jobbet større end Michael selv kan klare, har han en række kollegaer som lejes ind, ligesom Michael Hersing også hjælper dem.

Skulle der være andre job som måske ikke lige er typisk for en anlægsgartner, er Michael Hersing også klar på at springe til der.

Hersing's Anlæg kan findes på hersingsanlaeg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0