AnnonceLuk annonce
Kammerater har startet autoværksted

22-12-2020

Thomas Lentz og Patrick Hansen har bl.a. et rullefelt, hvor bilernes effekt kan måles på. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I mange år har de to kammerater Thomas Lentz og Patrick Hansen interesseret sig for biler, nu har de åbnet et autoværksted sammen med speciale i Volvo, men udfører også service og reparationer på alle andre bilmærker.

De to kammerater Thomas Lentz og Patrick Hansen har i flere år haft Volvo som deres helt store interesse, de har lært hinanden at kende gennem den danske Volvo klub.

Thomas er udlært mekaniker og har arbejdet på et Volvo værksted gennem flere år, mens Patrick er uddannet smed. Nu har de to kammerater taget det store spring og har åbnet firmaet TP Performance på Esbern Snaresvej 2B (ved siden af Circle K).

”Min far købte en gammel Volvo da jeg var dreng, og så har interessen hængt ved lige siden,” fortæller Patrick Hansen, og Thomas Lentz fortsætter, ”og jeg fik en læreplads som mekaniker på Volvo, og så er det ellers kørt derfra.”

TP Performance tilbyder totalrenoveringer og ombygninger af Volvo personbiler, både til privat brug, men også til race på lukkede baner, og Thomas og Patrick har faktisk kunder fra det meste af Danmark, og også en svensker i ny og næ, som kommer forbi med deres Volvo.

Hidtil har arbejdet foregået i fritiden på hjemmeadressen, men nu er de to kammerater sagt deres job op, og har startet deres eget autoværksted, samt hjemmesiden tp-performance.dk, hvorfra der bl.a. sælges tuningsdele.

”Interessen fra gamle Volvo ‘er er stærkt stigende i Danmark, der er mange unge som har fået øjnene op for Volvo, man kan få en sjov og pålidelig bil for billige penge,” fortæller Thomas og Patrick, som håber de får endnu flere Volvo ’er ind på værkstedet.

Men det er ikke kun Volvo som der satses på, de to nystartede iværksættere tilbyder også helt almindeligt mekanikerarbejde på alle mærker.

”Vi vil gerne have lidt mere fat i Kalundborgkunderne til fx et helt almindeligt service, småreparationer, synsklar, sælge nogle nye dæk og den slags opgaver,” fortæller Patrick Hansen.

Thomas Lentz har, ud over Volvo, arbejdet med Renault og Dacia de seneste år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0