AnnonceLuk annonce
Mobilspil-succesen i biografen gentages

12-12-2019

Til januar er der igen mobilspil inden filmen i Kino Den Blå Engel. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Til januar, februar og marts bliver ventetiden endnu sjovere i Kino Den Blå Engel. Der kan man nemlig spille med i Kalundborg Forsynings onlinespil via sin mobiltelefon, alt imens man venter på, at filmen begynder.

Tilbage i januar kunne man spille Kalundborg Forsynings onlinespil på sin mobil, og vinde biografbilletter, mens man ventede på, at filmen i Kino Den Blå Engel begyndte. Det kan man igen til januar, hvor forsyningen gentager succesen. Spillet indeholder fem spørgsmål om, hvad der må komme i toilettet. Der starter et spil, hver gang en film vises i biografen. Når man har spillet med, kan man afgive sin e-mailadresse, hvis man vil deltage i lodtrækningen om 2 biograf- og gufbilletter. Der trækkes en vinder hver 14.dag. 

Spillet sætter fokus på, hvad der må komme i toilettet, på en sjov og anderledes måde, og Kalundborg Forsyning håber på, at det er medvirkende til en adfærdsændring.

42 tons affald i toilettet koster 

Kalundborg Forsyning vil have borgerne i Kalundborg Kommune til at ændre adfærd, når det handler om, hvad der smides i toilettet. Man vil meget gerne have ændret de dårlige vaner. I øjeblikket smides der på årsbasis omkring 42 tons affald i toilettet. Det koster mange penge, når pumper i kloaksystemet skal repareres op til flere gange på en uge, fordi de er stoppet på grund af affald. Derfor sætter Kalundborg Forsyning fokus på problemet, og det sker blandt andet med et biograf spil i biografen, Kino Den Blå Engel, i Kalundborg.

Listen over ting og sager, som havner i toilettet er meget lang, og det er både store og små ting, som skylles ud. Mandskab fra forsyningen kan finde vatpinde, bleer, engangshandsker, trusser, mobiler, øldåser og meget andet, når én af de mange pumper i kloaksystemet er tilstoppet.

Biografspillet gentages til oktober, november og december 2020.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0