AnnonceLuk annonce
Store maledag ved biblioteket

07-07-2021

Onsdag formiddag var der  "Open Air tegne- og maleformiddag” på Kalundborg Bibliotek sammen med den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag formiddag var der gang i malerpensler og porrer foran Kalundborg Bibliotek. Der var nemlig "Open Air tegne- og maleformiddag” med den lokale kunstner Ditte Forchhammer. 

Den lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholder igen i år sjove tegne-og maleformiddage på Kalundborg Bibliotek – til stor glæde for byens børn. I dag var temaet ’At rejse er at leve’, hvor der blev talt om at rejse, fantasirejser og meget mere. Derefter malede børnene på papir med pensler, men senere blev det mere avanceret – da skulle de nemlig male med porrer, som Ditte Forchhammer ofte gør på egene malerier. 

For Ditte Forchhammer handler det om at vise sin begejstring for kunst. Om at få tanker og følelser ned på papiret: ”For mig handler det om, at vise sin egen begejstring for kunst og det at male. Lige meget hvor gammel man er, eller at man bilder sig selv ind at man ikke kan tegne.. Jeg kan heller ikke tegne – kun med en pensel.”

Øst, Vest - hjemme bedst

Næste gang er onsdag den 21. juli, hvor temaet er ’Øst, Vest – hjemme bedst’. Igen mødes man udenfor Kalundborg Bibliotek kl. 10. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk  Man skal huske at komme i tøj, der gerne må komme maling på. Ditte Forchhammer har i øvrigt igen i efteråret Kunstklub for børn på Kalundborg Bibliotek – et forløb henover efteråret med masser af temaer og kreativitet for de 6-9 årige. Man kan læse mere om Kunstklubben på bibliotekets hjemmeside.

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets til en hver tid gældende COVID-19-retningslinjer for kulturarrangementer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0