AnnonceLuk annonce
Sigrid Undset Skolen løb for det gode formål

04-06-2021

Personalet på Sigrid Undset Skolen i Kalundborg var i hopla fredag formiddag, da der blev afholdt Team Rynkeby Skoleløb. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag formiddag løb Sigrid Undset Skolen i Kalundborg Team Rynkeby Skoleløb, ligesom mange andre skoler. Formålet er at samle penge ind til Børnelungefonden.

Inden alle elever og en del ansatte på Sigrid Undset Skolen i Kalundborg skulle af sted på løberuterne for at løbe for et godt formål, blev der varmet op på idrætspladsen foran skolen, hvor eleverne ivrigt og glade bevægede sig rundt i solen.

Sigrid Undset Skolen i Kalundborg deltog for 3. gang i Team Rynkebys Skoleløb, hvor skolens elever samt personale deltog. Der var mulighed for at løbe to ruter, den korte rute på 1,7 km rundt om det tidligere Kalundborg Sygehus, mens den lange rute på 3,2 km. gik ud til Meny på Nørre Allé og retur. Der var ydermere mulighed for at løbe flere runder.

En rytter fra Team Rynkeby Vestsjælland cyklede med rundt på ruterne sammen med eleverne.

Første gang, at skolen afholdte løbet, blev eleverne betalt pr. km., af forældre og bedsteforældre m.fl., men i år har de forældre, der har haft lyst, doneret et beløb, og derudover er skolen sponseret af lokale virksomheder. Alle penge sendes videre til Børnelungefonden.

Fakta

Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme.

I Danmark løber eleverne fredag den 4. juni for, at støtte Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med kritiske lungesygdomme.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0