AnnonceLuk annonce
´Triple´ gennemføres på lidt anderledes vis

20-06-2020

Lørdag blev der fortsat løbet triple i 5 Tårns Motion i Kalundborg - dog med lidt anderledes regler i år grundet COVID-19. Foto: Gitte Korsgaard.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Som mange år tidligere gennemfører 5 Tårns Motion ’Triplen’ i Kalundborg den 19., 20. og 21. juni, dog med lidt anderledes regler i år grundet COVID-19.

Fredag var første dag i ’Triplen’ i 5 Tårns Motion, hvor man på tre dage kan løbe enten 3x maraton eller 3x halvmaraton. Nogle løber også blot en enkelt dag eller to. Udfordringen for den popukære løbeklub i Kalundborg er dog, at de kun må have 45 løbere pr. dag grundet COVID-19. Men det fungerer fint, og man regner da også med, at løbene til efteråret igen vil fungere på normal vis.

”I og med, at vi kun må løbe 45 personer pr. dag til motionsløbet her, er der selvfølgelig lidt større spredning, og ikke så mange, der løber i grupper, hvilket jo også er hensigten. I går var vi næsten, hvad vi måtte være, og det samme i dag. I morgen lidt færre, men tilmeldingen ser fin ud, og der er jo altid nogle, der tilmelder sig på selve dagen også,” fortæller Åge Christensen fra 5 Tårn Motion.

Normalt er der også 5 og 10 km løb, når der løbes Triple, men de er fjernet i år, da der så ville være alt for mange mennesker i forhold til sundhedsmyndighedernes regler lige pt. Af samme grund har man også fjernet de store fade med frugt og slik til deltagerne, og i stedet lavet poser, som den enkelte deltager modtager. Ligesom man heller ikke er for mange inde i klubhuset ad gangen. 

”Vi overholder selvfølgelig alle sundhedsmyndighedernes regler, og det har vi hele tiden gjort,” fortæller formand for 5 Tårns Motion, Erik Johnsen.

Til efteråret kommer Mindeslundløbet på Asnæs og selvfølgelig det årlige adventsløb, og her regner man med at gennemføre på normal vis. Der vil være nye hold i 5 Tårns Motion den første tirsdag i januar som vanligt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0