AnnonceLuk annonce
Kalundborg Messe mangler lokale stande

01-02-2020

Selv et næsehorn bliver tørstig efter vand, når man er på messe. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sidste gang, der var Kalundborg Messe var i oktober 2017. Men 2020 skulle blive året, hvor Kalundborg Messen vente tilbage, dog i en lidt anden form end tidligere. Der er rimelig pænt fyldt op med stande på messen, men både gæster og virksomheder, med stande på messen, efterspørger flere lokale virksomheder.

Kalundborg Messen er allerede godt i gang, og fortsætter igen i morgen i Kalundborghallerne. Det er DanMesser, der denne gang står som arrangør, og temaet er ’Nyt til Bolig & Familie’. De har igennem mange år arrangeret samme messe i Roskilde, Køge, Næstved, Hillerød og Helsingør, og nu er turen altså også kommet til Kalundborg. Kalundborg Messen var rimelig pænt besøgt lørdag middag, men flere gæster samt virksomheder, med stande på messen, gav dog udtryk for, at de manglede lokale stande på messen i år.

Vil gerne have flere lokale stande

”Det er okay mht. besøgende, og jeg er da blevet positivt overrasket over antal besøgende, fordi jeg nok ikke havde regnet med så meget, men jeg synes det er ærgerligt, at der ikke er flere lokale stande på messen. Det havde jeg faktisk fået indtryk af, at der ville være,” siger Rene Jensen, indehaver af DTN Scooter i Kalundborg.

A/H Låsemontage er med på messe for første gang, da de er en relativ nystartet virksomhed i byen, og de synes, at det er gået fint indtil nu.

"Der har været okay besøgende. Det er jo vores første gang på messe, så vi var spændte. Vi har da også fået en del henvendelse fra folk, der har læst om os på TV-Kalundborg, og det er jo rart, at folk kan genkende os,” fortæller Paw Jensen, der styrer  A/H Låsemontage i Kalundborg.  

Tilbud til børnene

Mette Risborg og Louise Kantsø Olesen var ligeledes at finde på Kalundborg Messen, da de står bag Motorisk Team, som tidligere var et kommunalt tilbud til institutioner og skoler. Kommunen har imidlertid lukket tilbuddet, og de har taget over, da der er brug for det.

”Da kommunen valgte at lukke tilbuddet ned, besluttede vi at starte det op privat. Vi henvender os til forældre og fagpersoner. Vi laver hold, holder foredrag for fagpersoner samt individuel træning til børn mellem 0-18 år. Vi er helt nystartet her fra 1. januar, og begynder vores første hold, ’Motorik for småbørn’ i uge 8,” fortæller Mette Risborg.

Tidligere har Kalundborgegnens Erhvervsråd stået bag en meget populær Kalundborg Messe, hvor det næsten udelukkende har været lokale virksomheder, der havde stande på messen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0