AnnonceLuk annonce
Varm modtagelse til YouTubere

15-12-2019

Søndag formiddag var de to YouTube stjerner Mika og Tobias forbi Høng Centret, hvor de underholdte de mange fremmødte børn. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag formiddag var der fyldt med især børn i Høng Centret, da YouTube stjernerne, Mika og Tobias, var et smut forbi centret for at underholde.

De ville egentlig bare lave en sjov musikvideo om at løbe tør for mælk. Nu er deres sang ’Ikke mere mælk’ blevet et viralt hit med mere end 10 mio. afspilninger på YouTube, og sangen fik børnene da også fornøjelse af søndag formiddag i Høng Centret. En af deres nyeste sange, ’Nu er det jul’, er siden sidst i november allerede afspillet mere end 800.000 gange, og den blev ligeledes taget vel imod, da de sang den søndag formiddag for et helt fyldt Høng Center.

Efter showet var der mulighed for at få taget en selfie eller et billede med de to stjerner – et tilbud mange af børnene tog imod, og køen var derfor lang.

Mælk til alle

Derudover havde Arla sendt en ’Matildepige’ fra Mathilde kakaomælk, der sammen med Lions i Høng delte kakaomælk og æbleskiver ud til alle – unge som ældre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0