AnnonceLuk annonce
Mangfoldighedsaften i Kalundborg

25-09-2019

Tirsdag den 1. oktober afholder Integrationsrådet endnu en Mangfoldighedsaften på Skolen på Herredsåsen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 1. oktober afholder Integrationsrådet Mangfoldighedsaften på Skolen på Herredsåsen, hvor de bl.a. uddeler Mangfoldighedsprisen.

På tirsdag afholder Integrationsrådet i Kalundborg endnu en Mangfoldighedsaften på Skolen På Herredsåsen, hvor flere vil fortælle lidt om deres erfaringer med integrationen i Kalundborg. Derudover bliver Mangfoldighedsprisen uddelt, en pris der uddeles hvert andet år. 

Mangfoldighedsprisen blev i 2017 givet til købmand, Peter Egebæk fra Meny i Kalundborg. I 2015 gik prisen til Bjørn Kraft, der er primus motor i Kalundborg Basketball Saintz, mens det var Kalundborg Internationale Kvindenetværk, der modtog prisen i 2013.

Program

  • 17.00 ​Velkomst v. Mustapha Badr, formand for Integrationsrådet i Kalundborg Kommune
  • 17.15 ​”Danskhed med to øjne” Stand-up komikeren og foredragsholderen Ghaith Khashkul kommer med sit oplæg ”Danskhed med to øjne”, som er en kombination af stand-up comedy efterfulgt af et dialogbaseret oplæg om hans irakiske herkomst. Ghaith vil med ”Danskhed med to øjne” nedbryde barrierer via humor, og ikke mindst skabe debat om integration.
  • 18.30​ Overrækkelse af Mangfoldighedsprisen. Formålet med Integrationsrådets mangfoldighedspris er at anerkende det succesfulde integrationsarbejde, der foregår i Kalundborg Kommune. Prismodtageren har udrettet en særlig indsats for at fremme et mangfoldigt samfund. Modtageren af Mangfoldighedsprisen 2019 offentliggøres på aftenen.
  • 18.40 ​Spisning med musik. Maden er tilberedt af Kulturel Kvindeforening i Kalundborg.
  • ​20.00 ​Tak for i dag

Deltagelse er gratis, tilmelding skal ske via Nemtilmeld. Klik her for tilmelde dig: https://kalundborg.nemtilmeld.dk/251/

Har man spørgsmål til arrangementet, kan man sende en mail til ssra@kalundborg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0