AnnonceLuk annonce
Hesteskue og Kræmmermarked i efterårssolen

14-09-2019

Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev hele weekenden. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hele lørdag samt søndag er der hesteskue og kræmmermarked i Gørlev, hvorblandt andet kræmmerboder, veteranbiler og selvfølgelig heste er at finde. Lørdag formiddag var pladsen allerede fyldt med mennesker, der nød den lune efterårssol.

De har været meget heldige med vejret til Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev denne weekend. September-solen bager ned over pladsen, og temperaturen er behagelig for både heste og mennesker. Allerede lørdag formiddag var der kommet så mange mennesker til hesteskue og kræmmermarked, at de holdte i lange køer for at få en p-plads. 

Der er tilmeldt  ca. 75 føl og plage til skuet i Gørlev. De tilmeldte føl og plage fordeler sig på racerne Belgier, Jyder, Knabstruppere, Shetlændere, Haflingere, Islændere, Nordsvenske heste, Miniatureheste og Welsh.  Derudover er der rigtig mange boder, der sælger alverdens ting og sager. Ligesom man kan få sin sult stillet med fx en frikadelle eller en pandekage.

Kim Larsens Tivoli er også igen i år med, og børn og barnlige sjæle hyggede sig. Som ved tidligere markeder er det Stald Nordskov, der tilbyder ponyridning for børn både lørdag og søndag. Dagen sluttes i øvrigt på festlig vis med præsentation af alle udstillede hesteracer og uddeling af ærespræmier.

Åbningstale af borgmesteren søndag

I morgen, søndag, åbnes dagen af borgmester, Martin Damm. Søndagens showindslag og underholdning indeholder flere overraskelser, bl.a. kommer der besøg af forskellige hestekræfter. Citroën Klubben kommer forbi og viser forskellige biler af ældre dato. Derudover kommer Havnedæksparkerne, der viser forskellige veteranbiler, herunder amerikanerbiler. 

Som noget nyt på efterårsskuet går Ruds-Vedby garden om søndagen. De starter ved Rørmosecentret, og går derefter til markedspladsen, hvor de giver et par numre i ringen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0