AnnonceLuk annonce
´Larm´ i gaden

04-09-2019

Der bliver ’larm’ i gaden, når Stomp Up Front indtager Kalundborg til BEVÆG den 7. september.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der bliver både sceneshow på Solskinspladsen samt ’larm’ igennem gaden, når Stomp Up Front indtager Kalundborg til BEVÆG den 7. september.

Stomp Up Front har i ti år lavet shows og events for mere end 100.000 mennesker. Gruppen performer kun på egne “fremstillede” instrumenter, og udforsker løbende dansk storskrald for nye og spændende lyde. Om det er vaske, dunke, bøtter eller koste, kan Stomp Up Front helt sikkert få noget godt ud af det i det rytmiske univers. 

Stomp Up Front er i øvrigt i Guinness World Records for største arrangerede stompevent med ca. 1.400 stompere/deltagere.

Gruppen har tidligere lavet shows og indslag til TV (X-Factor finalen), for Dronning Magrethe, på Operaen i København, i DRs koncertsal, privat hos den Amerikanske Ambassadør osv. Stomp Up Front ledes af Peter Glahn i tæt samarbejde med en fast tilknyttet stab af performere og instruktører, psykologer og udviklingskonsulenter. For Stomp Up Front er det ikke rytmer for rytmernes skyld, men derimod er rytmerne et redskab og middel til at skabe intense, energiske, udviklende og underholdende arrangementer. Performancegruppen består af : Peter Glahn, Nikolaj Bloch og Henrik Mandrup.

Peter Glahn (cand.pæd.psyk) startede Stomp Up Front i 2007 ud fra et ønske om, gennem teambuilding og shows, at få rytmerne ud til folket. Mange mennesker mener, at musik og rytmer er forbeholdt de mennesker, som er musisk uddannede eller særligt musisk begavede, men Stomp Up Front udfordrer denne overbevisning, og ved med mere end 600 afviklede teamarrangementer, at det ikke er sandheden. Musik og rytmer er for alle mennesker, det handler blot om at sætte den rigtige ramme op. 

Stomp Up Front indtager Kalundborg til BEVÆG den 7. september kl. 10.30 på Solskinspladsen i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0