AnnonceLuk annonce
Hjertevarmt foredrag i Kalundborg

28-06-2019

Frank Clifforth var torsdag forbi værestedet Væksthuset Liljen i Kalundborg, hvor han holdte foredrag. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Værestedet Væksthuset Liljen i Kalundborg havde i går, torsdag, besøg af  Frank Clifforth, der er foredragsholder og musiker, men også tidligere misbruger. 

Torsdag eftermiddag holdte Frank Clifforth foredrag på Værestedet Væksthuset Liljen i Kalundborg, hvor han bl.a. fortalte om sin fortid som misbruger. Men det blev også til lidt underholdning på guitaren.

”Vi havde fuldt hus i vores værested i Bredgade 26, og det er vi rigtig glade for. Frank er et menneske med et stort hjerte, han er en fantastisk formidler og han blotter sit hjerte. Både igennem tale, sang og musik. For selvfølgelig havde Frank sin guitar med. Han kører ingen steder uden den,” fortæller Michael Olsen fra Væksthuset Liljen.

Frank Clifforth blev landskendt, da han deltog i X- Factor i 2016. Som tidligere misbruger og kriminel ankom han til programmet med en barsk historie i bagagen - men også med et budskab om, at det med håb, tro, vilje og hjælp fra de rette mennesker er muligt at forandre sit liv – og det har han gjort. Frank Clifforth er nemlig i dag helt ude af alt misbrug og kriminalitet. Han har et velfungerende liv som foredragsholder, musiker, pædagog og som far for sin datter Shine.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0