AnnonceLuk annonce
Rock i teltet på Terminalen

15-06-2019

Koncerten med Michael Falch, MoonJam og Back to Back lørdag aften blev afholdt i telt på Terminalen, og der var hygge og god stemning hele aftenen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag aften bød på koncert på Terminalen i Kalundborg med MoonJam, Michael Falch og Back to Back, og de omkring 400 mennesker, der havde lagt vejen forbi, hyggede sig i det store festtelt, der var sat op til lejligheden.

Søren Knudsen, der ejer Terminalen i Kalundborg, besluttede fredag, at rykke koncerten lørdag aften, med MoonJam, Michael Falch og Back to Back, indendørs pga. regnvejret, og det skulle vise sig, at være en god beslutning. Der var god stemning, og koncertgæsterne nød musikken og de kolde øl, ligesom det dårlige sommervejr ikke fik lov til at ødelægge den gode stemning.

Jimmy Sørensen var konferentier, og det var et bredt publikum, der sang med på alle de gode gamle sange fra MoonJam, Michael Falch og Back To Back, og teltet var godt fyldt op med et festglad publikum. Der var blandt andet dømt fællessang med sangen "I et land uden høje bjerge" af Michael Falch. MoonJam gik på kl. 18, MIchael Falch kl. 20, og Back to Back gik, som de sidste, på scenen kl. 22.

Arrangør og ejer af Terminalen, Søren Knudsen, var da også godt tilfreds med sin beslutning om at sætte et telt op: ”Det var godt, at vi valgte den løsning, det var helt klart det rigtige, når vejret er, som det er, og folk hygger sig, hvilket jo er det vigtigste,” siger Søren Knudsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0