AnnonceLuk annonce
Nyt billardrum og gårdhave

31-05-2019

Heidi Hundevadt, indehaver af Høng Centerpub har gjort billardlokalet mere hyggeligt, bl.a. med dette flotte billede som er malet på væggen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Heidi Hundevadt, der ejer Høng Centerpub i Høng Centret er rigtig glad for sit job. For udover glade stamkunder, der nyder en øl eller en kop kaffe  i centerpubben, kan hun nu også tilbyde et ordentligt billardrum til sine kunder.

Heidi Hundevadt har ejet Høng Centerpub siden oktober 2017, og er glad for, at hun nu også kan tilbyde et ordentligt billardrum til sine kunder.

”Der var et billardrum, men det var bare et køkken, der havde fået en klat maling, og et billardbord var blevet sat derind. Nu har vi fået lavet det ordentligt, og der er blevet rigtig hyggeligt,” siger hun. 

En lille ny gårdhave

Høng Centerpub i Høng Centret har også fået en lille ny gårdhave, men Heidi Hundevadt håber på, at rigtig mange mennesker vil tage godt imod den, og benytte den meget i løbet af sommeren.

”Det er ret nyt, og den er ikke rigtig blevet benyttet endnu, men det håber jeg da på, at den bliver hele sommeren. Det har jo ikke tidligere været noget udenfor, og den er heller ikke helt færdig endnu, det kommer i etaper, der skal jo også være penge til at lave det, men det skal nok blive hyggeligt. Vi har allerede fået møbler, parasoller og blomster derud, og mangler nu lidt afskærmning, men det kommer,” fortæller Heidi Hundevadt. 

Der er åbent i Høng Centerpub mellem kl. 11.30 og 21 på hverdage, og i weekenden mellem kl. 10 og 18.

”Lige på nær, når alle eleverne fra Landbrugsskolen kommer forbi, så bliver det ofte noget senere,” griner Heide Hundevadt.

Sommerfest

Sidste år afholdte Heidi Hundevadt sommerfest i Høng Centerpub med stor succes, og hun gentager begivenheden igen i år, og håber, at folk vil støtte lige så fint op om arrangementet, som de gjorde sidste år. 

”Vi holder sommerfest den 8. juni, hvor der bliver serveret helstegt pattegris,  og der vil være oppustelig boksering med kæmpe boksehandsker, træstub hvor man kan slå søm i, slush ice, musik og meget mere. Man tilmelder sig kun til maden, og alle er velkomne. Det er i øvrigt gratis at bruge aktiviteterne,” slutter hun. 

Vil man følge lidt med i, hvad der sker på Høng Centerpub, kan man kigge forbi deres Facebookside, Centerpubben Høng. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0