AnnonceLuk annonce
Det blev til mange km i den gode sags tjeneste

26-05-2019

Thomas Thisted (tv) og Kim Lund Jørgensen har begge gået, stort set, hele døgnet, og nåede da også 100 km begge to. Foto. Gitte Korsgaard.

Stafet For Livet er netop slut i hele landet, således også i Kalundborg, hvor mere end 500 mennesker gik og løb for at sætte fokus på cancer, men også for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Der blev gået rigtig mange km i den gode sags tjeneste, og alle holdende klarede det rigtig fint. 5 Tårns Motion Heroes var det hold, der gik flest omgange - 3.613 omgange blev det til, heraf gik holdets kaptajn, Tanja Døj, 94,7 km på 24 timer. Men også Thomas Thisted og Kim Lund Jørgensen fra Kalundborg, der havde deres eget lille familiehold, Team Hike, gik hver 100 km for den gode sag.

Til slut gik alle den sidste omgang sammen, og der blev klappet fra alle sider. Formand for Styregruppen, Ole Lauritzen, sluttede af med at takke alle for deres deltagelse, og Dina Skjold, projektkonsulent ved Kræftens Bekæmpelse, sagde et par ord til slut, og takkede ikke mindst styregruppen for Stafet For Livet i Kalundborg for deres store arbejde, og sagde på gensyn til alle til næste års Stafet For Livet.

"Vi skal alle sammen gå hjem med følelsen af, at vi sammen har gjort en forskel." Derudover vil jeg gerne sige en stor tak til styregruppen her i Kalundborg, for uden dem, ingen Stafet For Livet i Kalundborg. Vi ses til Stafet For Livet 2020," sluttede hun.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0