AnnonceLuk annonce
Minitriatlon i Kalundborg

26-05-2019

Minitriatlon samt duatlon var i fuld gang i Kalundborg tidligere i dag. Foto. Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Lige knap 100 har tilmeldt sig Kalundborg Triathlons (K-Tri) minitriatlon-stævne i dag, søndag, og startskuddet lød kl. 10 i formiddags ved Kalundborghallen.

97 meget friske mennesker har i dag deltaget i Kalundborg Triathlons (K-Tri) minitriatlon- og duatlonstævne, hvor omkring 20 lavede duatlon, resten traitlon, herunder et enkelt stafethold. Til trods for det noget kolde og blæsende forårsvejr var deltagerne ved godt mod, og der var da også mødt tilskuere op for at heppe.

De deltagere, der laver triatlon, begynder med 400 meter svømning, derefter 18 kilometer cykling og til slut 4,2 kilometer løb. Men man kan også deltage i duatlon, hvor man skal løbe fire kilometer, cykle 18 kilometer og så løbe 4,2 kilometer igen. Derudover er der også et enkelt hold, der laver en stafet, hvilket vil sige, at en deltager klarer svømning, en anden cykling og en tredje løb.

"Vi havde et rigtig godt løb, uden regn og uheld. Regnen kom først da vi var færdige med at pakke sammen efter løbet. Blæsten gjorde dog cykelruten og løberuten krævende for alle deltagerne. Heldigvis var vinden god på sidste løbetur, så der var medvind på det allersidste stykke," fortæller Erik Mølgaard.

Vanen tro

Vanen tro var det Lars Peter Bloch, som vandt triatlondiciplinen i tiden 51:07. Lars Peter Bloch plejer at deltage i flere store stævner hen over sæsonen, men i år holder han lidt lav profil, selv om formen absolut er til mange flere sæsonsejre. 

"Vi er meget tilfredse med deltagerantal og fremmøde af nysgerrige tilskuere og supportere. Det var lidt køligt at være tilskuer, men der kom så til gengæld godt gang i salget af kaffe og kage i serveringsteltet. Det er virkelig dejligt, at tilskuerne lever sig ind i rollen som supportere, og at der bliver heppet og klappet under hele løbet. Især de sidste deltagere får virkelig opbakningen at mærke," siger Erik Mølgaard.

Det var i øvrigt Sofie Ørsted fra Nørrebro, der vandt hovedgevindsten - en mountainbike - i lodtrækningspræmie.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0