AnnonceLuk annonce
Musik og hygge til Multival

25-05-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lige nu hygger en masse, primært unge mennesker, sig i havneparken i Kalundborg, hvor årets Multival er i fuld gang. 

Det er 8. gang, at der bliver holdt Multival i Kalundborg, dog plejer det at være i Klosterparken, men i år er det altså havneparken, der danner rammerne om den populære endags-koncert, der er arrangeret af Multihuset. Festivalen har altså kørt siden 2011, dog med en pause i 2018. 

Solen skinner, og havneparken i Kalundborg er fyldt med unge mennesker, og et par ældre, der hygger sig, drikker øl og nyder musikken samt det gode vejr, der trods lidt skyer, har vidst sig fra sin rimelige gode side i dag. 

De unge rydder op efter sig

Mens de mange mennesker nyder livet foran scenen i havneparken, er der flere unge fra Multihuset, der har meldt sig som frivillige til at fjerne affald fra området i havneparken, hvor de afholder koncerten. Det betyder, at de går rundt med affaldssække og fjerner alt, hvad der ligger og flyder af skrald, tomme dåser og flasker m.m.

Undergrunds rap-bandet ’Produktionen’ spillede først på aftenen, hvilket imidlertid ikke var planen, men da festivalen fik et afbud med kort varsel fra Clara Carrara, trådte de til. Hovednavnet til Multival i år er i øvrigt Emil Kruse, der lukker og slukker festivalen i aften. Multihuset håber, at der igen i år, i løbet af dagen, vil komme et par tusinde unge for at høre musik og hygge sig i havneparken. 

Til information er Vestre Havneplads, på grund af Multival, spærret af for biler frem til klokken 01 i nat.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0