AnnonceLuk annonce
Brandchef fyret

21-01-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen skal spare pga. et merforbrug på 6,4 mio. kr. i 2018, og derfor har man meldt ud, at Lasse E. Hansen fratræder sin stilling, da stillingen som chef for myndighedsområdet nedlægges.

Pga. det betydelige merforbrug på 6,4 mio. kr. i 2018, har man, hos Vestsjællands Brandvæsen, besluttet at tilpasse organisationen for at finde yderligere besparelses- og effektiviseringsmuligheder. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at man har nedlagt stillingen som chef for myndighedsområdet.

Helt konkret betyder det, at selskabets ledelse indskrænkes, og Lasse E. Hansen fratræder sin stilling senest ved udgangen af juli 2019. I den mellemliggende periode vil Lasse E Hansen fungere som chefkonsulent med udvalgte strategiske opgaver, fx næste generation af de kommunale beredskabsplaner og kommunale klimatilpasningsplaner. 

Ikke flere nedlæggelser

”Da jeg tiltrådte min stilling, nedlagde jeg nogle chefstillinger, det var i april 2016. Derefter har der været en række effektiviseringer gennem tiden, og nu har jeg taget en sidste runde blandt ledelsen igen, og her kunne jeg se, at man med nogle ændringer, kunne nedlægge endnu en stilling, som det altså er sket nu. Der kommer nogle ændringer, men hvad de er, kan jeg endnu ikke melde ud, men jeg er i gang med dem, og regner med at kunne melde ud i næste uge, hvad det konkret er. Men der er ikke flere nedlæggelser,” siger beredskabsdirektør, Helle Søeberg, til TV-Kalundborg.dk

Lasse E Hansen kom fra en stilling som beredskabschef i Odsherred kommune og har været ansat i Vestsjællands Brandvæsenfra selskabets start i januar 2016. Helle Søberg, takker i øvrigt Lasse E. Hansen for sin indsats i de første år, siden Vestsjællands Brandvæsen blev etableret. Han har medvirket til at etablere et velfungerende, fagligt funderet fælleskommunalt selskab, pointerer hun.

Læs også Million stort underskud hos Vestsjællands BrandvæsenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0