AnnonceLuk annonce
Hos Pernille handler det om helhedsopfattelsen

01-11-2018

Pernille Bundgaard i sin klinik i Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Pernille Bundgaard er 37 år og uddannet fysioterapeut. Hun har sin forretning i Hovedgaden i Høng, hvor hun hjælper mennesker med diverse skavanker lige fra sportsskader til kronisk sygdom.

Klinik Bundgaard ejes af Pernille Bundgaard, der er uddannet fysioterapeut, men også, sammen med sine indlejere, tilbyder akupunktur, fodpleje og massage i klinikken i Høng. De er i alt syv, der tilbyder forskellige behandlinger.

”Jeg har arbejdet som fysioterapeut i mange år, men har efterhånden taget en del mere til mig, såsom akupunktur og massage. Vi har alle en holistisk tilgang til vores arbejde, og for os handler det om helhedsopfattelsen,” fortæller Pernille Bundgaard, og fortsætter:

”Vi behandler fx fertilitetsbehandling, søvnløshed og almindelige smerter med alternative metoder også. Det er fint at kombinere tingene. Jeg arbejder også lidt med zoneterapi. Folk propper sig gerne med medicin, men i virkeligheden er alternative behandlinger jo gamle behandlingsformer, og de virker ofte. Derfor blander jeg alternative behandlinger med fysioterapi.”

Plads til alle

Det er unge og ældre, sportsmanden, hr. og fru. Nielsen eller hende med den kroniske sygdom, der kommer hos Klinik Bundgaard i Høng. 

”Vi har en bred tilgang til jobbet her, men hvis folk ringer, og det ikke er inden for mit område, sender jeg dem selvfølgelig videre. Derudover kæmper jeg med det berømte ydernummer. Da jeg ikke har det, er der ingen tilskud til patienterne, og det kan vi selvfølgelig godt mærke indimellem, da der er nogle, der må vælge os fra, fordi de ikke kan få tilskud til behandlinger hos os, og det er da ærgerligt, men sådan er det. Heldigvis bliver vi ofte anbefalet alligevel, og folk kommer forskellige steder fra, fordi de har hørt godt om os,” siger Pernille Bundgaard, og understreger, at de slår på den gode service på klinikken.

”Vi vil gerne slå på den gode service. Vi har tiden til vores patienter, og tid til kunderne er meget vigtig.”

Pernille Bundgaard har tidligere arbejdet hos Alsidig Fysioterapi i Kalundborg samt hos Høng Fysioterapi, ligesom hun for en del år tilbage har arbejdet som fysioterapeut på Kalundborg og Slagelse Sygehus. Fra januar 2018 har hun imidlertid haft egen klinik. En klinik, som hun har været en del af i to år, men som hun nu har overtaget, og den er blevet til Klinik Bundgaard.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0