AnnonceLuk annonce
Årets ildsjæl, leder og udøver blev kåret

01-09-2018

De

Prisuddeling i Havneparken ved Folkeoplysningsudvalget i forbindelse med BEVÆG Sundheds- og Idrætsfestivalen. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag har der været BEVÆG Sundheds- og Idrætsfestival i Kalundborg, og i den forbindelse overrakte Folkeoplysningsudvalget flere priser, bl.a. til Årets Ildsjæl, Årets Leder og Årets Udøver i Havneparken i Kalundborg.

BEVÆG hedder sundheds- og idrætsfestivalen, der i dag pyntede i Kalundborgs gader i midtbyen blev på behørig vis afsluttet i Havneparken med, at Folkeoplysningsudvalget overrakte priser til flere sportsudøvere og ildsjæle fra forskellige foreninger i kommunen. Bl.a. blev prisen som Årets Ildsjæl, Årets Leder og Årets Udøver uddelt.

Det blev Peter Bondesen fra Årby Bordtennisklub, der fik prisen som Årets Ildsjæl, Trine Birkmose fra Høng Gymnastikforening, der rendte med prisen som Årets Leder, og Frederik Pedersen fra Høng Skytteforening, der modtog prisen som Årets Udøver. Derudover modtog 30 andre også priser for deres sportslige indsats i løbet af året. Følgende modtog en pris fra Folkeoplysningsudvalget i år:

Line Mie Hjorth Christensen, Høng Petanque Club, Simon Dalsgaard, Høng Ju-Jutsu Klub, Signe Andersen, Amanda Plassmann og Freja Larsen, Kalundborg Rulleskøjteforening, Theis Kjellberg og Kenneth Olsen, Høng Badmintonklub, Hanne Christensen og Pernille Olsen, Kalundborg Bueskytteforening, Albert Kristensen samt Emilie, Nanna, Mathilde, Laura, Cecilie og Nadja fra Kalundborg Hockey Klub, Emma Andersen, Amalie Wittrup, Rikke Nyboe Andersen, Anne Dorthe Møller, Victoria Suzette Kahr, Vivian Ryslinge og Ida Knudsen og Tobias Jørgensen, Team Cep, Risvan Sardalov fra Kalundborg Bokseklub og Samuel Jensen Aunbirk fra Kalundborg Modelflyveklub.

BEVÆG Sundheds- og Idrætsfestival er blevet til i samarbejde mellem Kultur & Fritid, Sundhedsstaben samt en række repræsentanter fra frivillige foreninger med det formål, at sætte fokus på de mange muligheder, der er i kommunen for at blive en del af et fællesskab, og at gøre noget for sin sundhed. Festivalen finansieres af midler fra Ældre- og sundhedsudvalgets samt Kultur- og fritidsudvalgets puljer. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0