AnnonceLuk annonce
Bliv bon-kammerat med de scleroseramte

16-07-2021

Den første bon-boks til fordel for scleroseramte er nu kommet op i Svebølle SuperBrugs. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Scleroseforeningen i Kalundborg Kommune har igennem længere tid arbejdet med et projekt til fordel for scleroseramte. Scleroseforeningen Nordvestsjælland har arbejdet på at få produceret bon-bokse til indsamling af flaskeboner. 

Bon-boksen er nu en realitet, og med sloganet "Bliv Bon-kammerat i SuperBrugsen Svebølle med de scleroseramte", blev der for første gang opstillet en bon-boks i Kalundborg Kommune.

”Sidste år kontaktede vi brugsuddeler Casper Petersen i Svebølle SuperBrugs og forespurgte, om vi ikke kunne få hans tilladelse til at opstille en bon-boks i det nye flaskerum, hvilket vi fik lov til,” fortæller Peer Justesen, der er bestyrelsesmedlem i Scleroseforeningen Nordvestsjælland.

Da lokalformand Susanne Modin og bestyrelsesmedlem Peer Justesen bor i Svebølle, var det oplagt, at de henvendte sig i egne rækker først, og tirsdag den 13. juli var Susanne Modin og Peer Justesen forbi den lokale SuperBrugs for at opstille bon-boksen. 

”Stor tak til souschef Mikael for hjælpen i forbindelse med opstilling af bon-boksen. Den lokale Scleroseforening ser nu frem til, at bon-boksen bliver fyldt op uge efter uge,” siger Peer Justesen.

Scleroseforeningen i Kalundborg Kommune har endnu en bon-boks på vej. Bestyrelsen håber, at de kan finde endnu et supermarked i kommunen, der vil tage godt imod initiativet til at støtte op om et godt formål. 

I Danmark lever over 17.000 mennesker med diagnosen Multipel Sclerose, af disse er ca. 2/3 kvinder. Danmark har en af de højeste forekomster af sclerose i verden, og antallet er desværre stigende.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0