AnnonceLuk annonce
Kvickly støtter op om det gode formål

03-07-2021

Team Rynkeby Vestsjælland modtog lørdag en check på 15.000 kr. fra Kvickly Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kvickly Kalundborg overrakte lørdag middag en check på 15.000 kr. til Team Rynkeby Vestsjælland, der støtter Børnecancerfonden. Supermarkedet har doneret penge, hver gang en kunde har købt en kage. 

Lørdag middag ønskede Kvickly Kalundborg alle rytterne fra Team Rynkeby Verstsjælland en god tur foran varehuset, hvor de samtidig overrakte en check på. 15.000 kr. til det gode formål.

”Vi har solgt omkring 1.000 kager, og fik derfor omkring 10.000 kr. derfra., men vi har så lagt ca. 5.000 kr. i puljen, så checken lyder på 15.000 kr.,” fortæller Kirsti Thygesen, der er varehuschef i Kvickly Kalundborg.

Den 9. juli påbegynder Team Rynkeby Vestsjælland deres tur Danmark Rundt, en tur på omkring 1.500 km., formålet er, som altid, at samle penge ind til Børnecancerfonden. Starten går i Høng, hvorefter de kører mod Amager, videre til Ebeltoft, Rebild, Hirtshals, Viborg, Horsens, Fåborg, Stege og til slut Slagelse.

Kvickly Kalundborg har hele ugen støttet op om den gode sag ved at sælge kager, hvor de donerer 10 kr. til Team Rynkeby Vestsjælland for hver solgt kage.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0