AnnonceLuk annonce
Mødrehjælpen giver gratis billetter til koncert

14-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@etv-kalundborg.dk

Mødrehjælpen i Kalundborg holder koncert med Sigurd Barrett i Kino den Blå Engel på fredag. Koncerten er en forsinket julegave til børnene, og der er stadig billetter at få.

Den populære Sigurd Barrett er klar til en ny koncert i Kino Den Blå Engel i Kalundborg fredag den 18. juni kl. 16, og han glæder sig. Koncerten er en slags julegave fra Mødrehjælpen i Kalundborg til børnene i Kalundborg. 

” Det er Mødrehjælpens julegave til børnene i Kalundborg. Vi delte ikke pakker ud sidste jul, da vi vil prøve med lidt kultur i stedet. Man skal jo forny sig, og vi har jo alle godt af lidt kultur, så det har børnene da også, og de er jo alle så glade for Sigurd Barrett,” fortæller Inge Berg-Hansen, der er formand for Mødrehjælpen i Kalundborg, og fortsætter: 

”Jeg har sagt til Sigurd Barrett, at bliver forestillingen en succes, så køber vi måske en forestilling til, men denne gang i den sydlige ende af Kalundborg. Vi er jo Mødrehjælp for hele Kalundborg Kommune.”

Tidligere hed det sig, at hver familie maksimum kunne hente tre gratis billetter til koncerten. Men da der endnu er billetter tilbage, og koncerten er på fredag, kan man nu også hente fire eller fem billetter, hvis man er en større familie. 

Billetterne kan hentes hele ugen i Mødrehjælpens forretning i Kordilgade 71 i deres åbningstid, som er mellem kl. 10 - 17 alle dage. Man kan ikke reservere billetter. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0