AnnonceLuk annonce
Julesjov med Bubber hos Meny i dag

15-12-2018

Ude foran Meny, lørdag ved middagstid, kunne man møde Bubber og Louise Dubiel, der julehyggede med både børn og voksne. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kl. 12 var en masse mennesker samlet ude foran indgangen til Meny i Kalundborg, hvor Bubber og Louise Dubiels underholdte voksne og børn.

Lige ude foran Meny var Bubber på scenen sammen med sangerinde og sangskriver, Louise Dubiel. De underholdte børn og voksne med små historier, om bl.a. nisser, og sang og musik. Bubber talte også om ensomhed og venskaber, da ’Gang i Danmarks juletour’ var forbi på parkeringspladsen ved Meny, efter aftale med Vores Kalundborg.

Bubber snakkede en del med publikum, og flere børn var flinke til at hjælpe ham, bl.a. med, hvad man gør, når der flytter nye mennesker ind på vejen eller i ejendommen, hvor man bor. Derudover hjalp børnene ham også med at synge julesange, og der var god stemning på parkeringspladsen ved Meny, hvor bålet brændte, og der også blev solgt juletræer for RGI.

Lidt om Bubber og Louise Dubiel

Bubber har lavet TV i mange år, både for børn og voksne, og de fleste ved, hvem han er. Bubber har bl.a. rejst verden rundt med jægersoldaten B.S. Christiansen, lavet børne-tv, og han er også at se i programmet ’Danmark ifølge Bubber’.

Louise Dubiel er sangerinde og sangskriver. Hun har bl.a. deltaget i tv-showet ’Talent’, hvor hun blev ret populær, og samme år også blev den ottende mest spillede danske artist på dansk radio. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix, og har sidenhen opvarmet til flere af de store danske navne, som Rasmus Seebach og Anne Linnet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0