AnnonceLuk annonce
Håndværkere blev inviteret på pølser og gode tilbud

02-10-2019

Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev, i midten af billedet, havde sammen med det øvrige personale og leverandører, inviteret til håndværkermesse onsdag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

XL-Byg i Gørlev afholdt håndværkermesse onsdag eftermiddag, og foruden masser af gode tilbud, så var der også et bredt udvalg af grillpølser.

Hvis man som håndværker lige stod og manglede en helt ny sømpistol, noget avanceret måleudstyr, en almindelig boremaskine, en blå spand eller måske en trillebør, ja så var der gode muligheder hele onsdag eftermiddag, for at gøre et godt køb hos XL-Byg i Gørlev. De havde nemlig inviteret håndværkerne til messe i en af de store haller.

Her havde markedets førende leverandører sat deres stand op, og var klar med gode priser og rådgivning om produkterne.

På messen var der også et bredt udvalg af belysning til den mørke tid, der var forlængerledninger i en skrigende grøn farve, ikke fordi ledningen er til grøn strøm, men for at håndværkerne nemmere skal kunne se den.

Der blev også budt på gode tilbud på både sikkerhedsfodtøj og arbejdstøj.

XL-Byg Gørlev bød håndværkerne på grillpølser i flere varianter, sammen med øl og vand, og der var god søgning til pølsevognen hele eftermiddagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0