AnnonceLuk annonce
Lokal mand bliver ny stationsleder

10-01-2017

Dan Warming, ny stationsleder på politistationen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politikommissær Dan Warming bliver pr. 1. februar ny stationsleder på politistationen i Kalundborg, samtidig bliver han chef for Forebyggelse Vest, under Midt- og Vestsjællands Politi.

58-årige Dan Warming, politikommissær og chefplanlægger ved Midt- og Vestsjællands Politi, vender hjem til Kalundborg pr. 1. februar hvor han starter i stillingen som stationsleder ved politistationen i Kalundborg, samtidig skal Dan Warming være chef for Forebyggelse Vest, som dækker Kalundborg, Odsherred og Holbæk kommuner, og med fast kontor i Kalundborg.

Dan Warming har i flere år siddet som chefplanlægger ved Midt- og Vestsjællands Politi, hvor arbejdsopgaverne bl.a. har været godkendelse af sikkerhedsplaner og tilladelser til alle former for offentlige arrangementer, lige fra Roskilde Festival, Kalundborg Rocker, Vig Festival, og andre tilsvarende arrangementer, men nu vender Dan Warming tilbage til Kalundborg, hvor han stadig er bosiddende.

”Den gamle vender tilbage”, siger Dan Warming, og fortsætter, ”jeg er lokalt forankret, det må klart være til glæde for borgerne at jeg kender området rigtigt godt”.

Dan Warming har i efterhånden mange år haft fast arbejdsplads i Roskilde, men den lange køretur var en af de væsentligste årsager til at politikommisæren sagde ja til det nye job på politistationen i Kalundborg, da muligheden bød sig.

Dan Warming har i mange år været politimand i Kalundborg og kender derfor området som sin egne bukselomme, samtidig med at det lokale netværk er stort.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0