AnnonceLuk annonce
Åbent Hus: T-Roc er klar til at imponere

05-12-2017

Salgschef Brian Petersen fra Volkswagen Kalundborg er klar til at vise den nye T-Roc frem hele den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I weekenden d. 9-10 December kl. 11 – 16, kan man opleve den helt nye T-Roc hos Volkswagen Kalundborg i den forbindelse bliver der serveret pølser - hotdogs mv. fra Pølsebrødet som kommer med en fin ældre VW Transporter Type 1.    

Volkswagen melder sig i klassen for kompakte crossoverbiler med introduktionen af den nye T-Roc, der kombinerer SUV-egenskaber med coupédesign og køredynamik som en Golf. Iklædt et sportsligt og karismatisk design, stærke turboladede motorer, nye infotainmentsystemer og en bred vifte af assistentsystemer markerer T-Roc sig som endnu et stærkt kort i Volkswagens ekspanderende udbud af SUV-modeller.

I den kommende weekend, 9.-10. december har VW Kalundborg på Slagelsevej Danmarkspremiere på den nye T-Roc. En helt ny bil som der allerede har været mange forespørgsler på, ikke mindst efter Knæk Cancer kampagner på TV2, hvor en af hovedpræmierne netop var en T-Roc.

Den kompakte T-Roc viser et nyt udtryksfuldt design med coupé-lignende taglinje og sportslige proportioner. Den kommer standardudstyret med Front Assist med Citynødbremsefunktion og forgængergenkendelse samt Lane Assist og Adaptiv fartpilot. T-Roc kommer med den nyeste generation af infotainmentanlæg og Active Info Display. Mulighed for at give T-Toc et endnu mere unikt udseende med kontrastfarvet tag og sidespejle. Dynamiske køreegenskaber, kraftige motorer og mulighed for 4Motion-firehjulstræk.

T-Roc tilbydes i tre udstyrsversioner henholdsvis City, Style og Sport, og der kan vælges mellem seks motorvarianter (tre benzin- og tre dieselmotorer), og med undtagelse af 115 hk 1,0 TSI, 115 hk 1,6 TDI og 150 hk 1,5 TSI– er 4Motion-firehjulstræk en mulighed. T-Roc er veludstyret og byder i basisversionen 1,0 TSI (115 hk) City til 239.990 kr. på klimaanlæg, Composition Media med 8” touchskærm i glas, Adaptiv fartpilot, regn sensor og automatisk nedblændeligt bakspejl, LED baglygter, Lane Assist og Front Assist med Citynødbremsefunktion og Fodgængerovervågning.

Euro NCAP har crashtestet T-Roc, der imponerede hele vejen igennem og opnåede topkarakteren 5 stjerner. T-Roc scorede eksempelvis 96 procent i kategorien ”Beskyttelse af voksne”, 87 procent i ”Beskyttelse af børn” og 71 procent i ”Assistentsystemer”. Et fornemt resultat og et bevis på, at T-Roc matcher flere større SUV’er på sikkerheden.

Retro fastfood

I forbindelse med åbent hus arrangementet i den kommende weekend, vil der blive serveret hotdogs fra Pølsebrødet, som kommer med en fin ældre VW Transporter Type 1.  Bilen er indrettet som pølsevogn og de servere pølser fra egen hjemmelavet opskrift.   

Wolksvagen Kalundborg finder du på Slagelsevej 114, Kalundborg. Der er Åbent Hus både lørdag og søndag fra kl. 11 - 16Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0