AnnonceLuk annonce
Ny UP! præsenteres i weekenden

30-08-2016

Rasmus Klarskov er klar til at vise den nye VW UP! frem for kunderne. Foto: Jens Nielsen

I weekenden d. 3.-4. september inviterer Volkswagen Kalundborg til Åbent Hus og Danmarkspremiere på den nye up!

Over 46.000 danskere har gennem fire år kastet deres kærlighed på up!, og nu tages der hul på et nyt kapitel i succeshistorien med introduktionen af den nye up! Volkswagens mindste har fået en gennemgribende opdatering, der både kan ses og mærkes, når Volkswagen Kalundborg holder Åbent Hus d. 3.-4. september, på Slagelsevej.

Den nye up! er iklædt et skarpere design med nydesignede forlygter og LED-kørelys, modificerede stødfangere for og bag, sidespejle med integreret sideblink og nye baglygter. Detaljer, der får den nye up! til at fremstå mere sportslig og elegant. Ønsker du en up!, der skiller sig ud, tilbydes nye individualiseringsmuligheder som for eksempel en tagpakke, hvor taget og sidespejlene har en sort, hvid eller grå kontrastfarve, og de bageste sideruder er mørktonede.  

Åbn døren og sæt dig til rette i førersædet. Her byder up! på nye detaljer som et Multifunktionslæderrat (ekstraudstyr, fås i DK-pakke), et nydesignet instrumentbord, der – afhængig af motor og udstyrsvariant – kan fås med op til otte forskellige dash-pad-designs, og som noget nyt fås også stemningslys i kabinen. Største nyhed inde i up! er den banebrydende smartphone-integration. Smartphonen klikkes simpelt ind i en holder over midterkonsollen og forbindes via Bluetooth med bilens anlæg.  Via Volkswagen-appen „maps + more“ har man nu navigation, håndfri mobilbetjening, kørecomputer mm. Der er også USB-stik i bilen til at lade telefonen og uploade informationer.

I motorrummet er der også nyheder. Den velkendte og effektive 60 hk 3-cylindrede 1,0-liters motor fortsætter, men den får selskab af en 90 hestes turbomotor, ligeledes på 1,0 l. Den nye trecylindrede TSI-motor er den til dato stærkeste i up! og den eneste med turbo. Med denne under hjelmen har up! en tophastighed på 185 km/t og når de 100 km/t på 9,9 sek. Samtidig har up! TSI et relativt beskedent brændstofforbrug på 22,7 km/l. Den nye TSI-motor fås i high up!, der lander i Danmark i starten af oktober.

Den nye up! kan opleves live hos Volkswagen Kalundborg i weekenden d. 3.-4. September fra kl. 11-16. Her vil der også være underholdning for børnene, og man kan deltage i konkurrencer og – måske – blive den heldige vinder af en iPad eller et rejsegavekort på 10.000 kr.

Meny Kalundborg har bagt lækker kage til alle gæster, og der er frisk kaffe og kakao.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0