AnnonceLuk annonce
Tilflytter: Her sker jo faktisk meget i Kalundborg

09-12-2016

Interessen for julecaféen for tilflyttere var stor. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bosætningsteamet under Kalundborg Kommune havde torsdag aften inviteret tilflyttere til julecafé, den invitation var der mange der tog i mod.

Borgere som inden for det sidste år er flyttet til Kalundborg Kommune var torsdag aften inviteret til julecafé i Kalundborghallen af kommunens bosætningsteam, den invitation var der hele 77 som havde taget i mod, både børnefamilier, de unge, dem midt imellem og de lidt ældre.

Deltagerne blev budt på musikalsk underholdning, et humoristisk foredrag om nærhed og godt naboskab v/Søren Dahl, radiovært på Cafe Hack, inspiration til frivilligt arbejde v/frivillighedskonsulent Susanne Bach Rasmussen, og så var der selvfølgelig gløgg og æbleskiver, ligesom der var mulighed for at flette et julehjerte eller lave en anden form for julepynt.

Med til julecaféen var bl.a. de to Novo kollegaer, 26-årige Eva Høgh Iversen, kemiker og 29-årige Bjarke Primdal-Bengtson, Molekylærbiolog, som begge er flyttet til Kalundborg fra Århus for helholdsvis fem måneder og 10 måneder siden og er glade for at bo her.

”Det er jo noget andet end Århus, men foreningslivet er jo helt vildt, der er masser af tilbud, det gælder jo bare om at udnytte det”, siger Bjarke Primdal-Bengtson, og fortsætter, ”her er ingen larm, ingen trafikkøer og en flot natur, det er det fede ved at være her”.

”Hvad fanden laver i der i Kalundborg, hvad får i tiden til at gå med, har flere venner spurgt om, men her sker jo faktisk meget i Kalundborg, det er bare nogle andre ting end i Århus, her er selvfølgelig ikke det samme caféliv som i Århus, her skal man mere mødes under private former”, fortæller Eva Høgh Iversen

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

De to tilflyttere er en del af en hel gruppe fra Århus Universitet som er flyttet til Kalundborg, og det har helt sikkert gjort det nemmere at tage beslutningen om at bosætte sig i byen, fortæller de to venner og arbejdskollegaer.

Eva Høgh Iversen og Bjarke Primdal-Bengtson er imponeret over alt det som Kalundborg Kommune gør for at få tilflyttere til at føle sig hjemme.

”Man bliver kontaktet af kommune, spurgt ind til om der er nogen de kan hjælpe med, vi skal bare ringe så er de til rådighed, her er virkeligt en masse kræfter i byen som gerne vil gøre en forskel”, siger Bjarke Primdal-Bengtson.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0