AnnonceLuk annonce
Ildsjæle klar med event for kvinder og ’drengerøve’

05-03-2020

Anna Mortensen og Sussi Lodall fra Team TGU, arrangerer en stor event d. 18. april. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to ildsjæle Anna Mortensen og Sussi Lodall, begge fra Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening TGU, er i gang med planlægning af en stor event for både kvinder og drengerøve, alt sammen for at støtte kampen mod kræft.

I år stiller TGU, for første gang, op til Stafet For Livet, som afvikles i Munkesøen 16. og 17. maj, med det formål at samle masser af penge ind til kampen mod kræft, men også for at får et endnu større fællesskab i TGU.

”Det handler om at styrke det sociale sammenhold, i klubben, på tværs af alle afdelinger, og i lokalområdet, samtidig med at vi støtter en god sag,” fortæller Anna Mortensen, der er zumba instruktør i TGU og initiativtager til Team TGU.

For at samle endnu flere penge ind til det gode formål arrangerer de to TGU medlemmer Anna Mortensen og Sussi Lodall en event lørdag d. 18. april, et såkaldt ’Før event’, i Tømmeruphallen, hvor der fra kl. 10 – 11.30 bydes på Zumba med dels Anna Mortensen og to gæsteinstruktører, som styrer de glade rytmer.

Fra kl. 12-14 fortsætter eventen udendørs hvor der er noget for ’drengerøvene’. Her er der mulighed for at købe en tur på en mc eller en tur i en amerikanerbil. Det er de to lokale klubber MC71 og garage Klub USA Kalundborg, som bidrager til det gode formål.

Vestsjællands Brandvæsen stiller op med en brandbil, og hos klovnen Emma kan man lære at puste ild, altså et par timer med masser af drengerøvs aktiviteter.

Fra kl. 13 er der ligeledes mindfulness, massage og yoga inde i Tømmeruphallen. Det er TGU’s egne yoga instruktør, Trine Kronborg, der står for yoga delen.

Alle penge som kommer ind i forbindelse med eventen, går ubeskåret til Team TGU’s indsamling til Stafet For Livet.

De to ildsjæle fra TGU, Anna Mortensen og Sussi Lodall, gør alt for at samle penge ind til kampen mod kræft, bl.a. har de fået to malerier fra den lokale kunstner Fluid Art by Con, malerier som sættes på aktion. Og skulle der være firmaer som vil støtte den gode sag modtages der meget gerne sponsorater til Stafet For Livet, enten i form af et økonomisk bidrag eller bidrag som mad og drikke til Team TGU.

Anna Mortensen og Sussi Lodall vil være til stede i Tømmeruphallens cafeteria nu på lørdag d. 7. marts fra kl. 11.15 til 12.30, og igen i forbindelse med den store gymnastikopvisning i Tømmeruphallen d. 21. marts, hvor de sidder klar til at fortælle mere om Team TGU og Stafet For Livet, og vil også kunne hjælpe med tilmelding.

Eventuelle sponsorer kan henvende sig til Anna Mortensen på tlf. 40 19 65 95 eller Sussi Lodall på tlf. 30752454Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0