AnnonceLuk annonce
En butik Kalundborg kan være stolt af

03-03-2017

Anita Winther klippede snoren til Mødrehjælpens nye butik på Øen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag d. 3.marts åbnede Mødrehjælpen dørene for deres helt nye butik i Kordilgade i Kalundborg. Den røde snor blev klippet af Anita Winther.

Rigtigt mange var mødt frem på Øen i Kalundborg for at være med til indvielsen af Mødrehjælpens nye forretning, i de lokaler der før har huset Profil Optik.

”Det har simpelthen været en stor drøm der nu er gået i opfyldelse, noget vi har drømt om i rigtigt lang tid. Det har været en stor og spændende og krævende proces, det er simpelthen så fantastisk og jeg er så stolt af det”, sagde formand for Mødrehjælpen i Kalundborg, Dorthe Hornbæk-Jensen, til de mange fremmødte.

I vil det her

Maria Norup Hertz, Frivilligchef hos Mødrehjælpen i København havde flotte ord med til de mange frivillige der driver forretningen i Kalundborg.

”Nu står vi her med en ny, flot, større og vildere butik, og jeg synes faktisk at det vidner om et arrangement og et drive uden lige her i Kalundborg, det smitter hele vejen til København, i vil det her”.

Selve indvielsen af forretningen var lagt i hænderne på kommunalbestyrelsesmedlem og koordinator for Kalundborg Handelstandsforening, Anita Winther. Inden hun klippede den røde snor og erklærede forretning for åben, sagde hun i sin tale,

En flot farvestrålende og rigtig hyggelig butik, den kan i være stolte af, men det kan Kalundborg sandelig også være. I fantastiske frivillige gør en kæmpe forskel hver dag, og der er brug for jer”.

Da snoren var klippet strømmede de mange fremmødte ind i den flotte forretning, nogle for at få lidt lækre pindemadder, andre for at få del i de mange flotte varer som hylder og stativer bugnede af.

Det er fire år siden Mødrehjælpen i Kalundborg åbnede forretning i Kordilgade 13, her var pladsen blevet for trang og langt fra tidssvarende.

Mødrehjælpens nye forretning, Kordilgade 71, vil have åbent hver dag fra kl. 10 til 17, og lørdag fra 10 til 13.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0