AnnonceLuk annonce
Kunderne tog godt imod nyt tiltag

07-05-2021

Der var travlhed hos EatHappy i Meny fredag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag var der smagsprøver og gode tilbud på den nye friske take away sushi i Meny Kalundborg, og kunderne var begejstrede. Faktisk kunne sushi-kokkene næsten ikke følge med.

Det er firmaet EatHappy, der har indgået en aftale med de to Meny købmænd Michael Skovgaard Rasmussen og Peter Egebæk, om en shop-in-shop løsning, hvor der hver dag vil blive fremstillet helt frisk og lækker sushi. Ligesom der sælges andre japanske specialiteter såsom desserter.

Sushi-kokkene stod klar med en række gode tilbud, kunderne kunne deltage i flere forskellige konkurrencer og der var balloner til de mindste. Kunderne har taget så godt imod det nye tiltag med sushi hos Meny i Kalundborg, at de næsten ikke kunne følge med.

”Kunderne har taget så godt imod EatHappy. Det er gået over al forventning, og vi er meget glade. Faktisk har sushi-kokkene haft så travlt, at de har måtte hente forstærkninger fra København, fordi de ikke kunne følge med,” fortæller Peter Egebæk.

Har brug for flere sushikokke

Marketingschef hos EatHappy, Aksel Pedersen, fortæller i øvrigt, at EatHappy søger flere lokale kræfter til at være med til, at drive den nye sushi shop hos Meny. Interesserede er velkommen til at sende en ansøgning via https://eathappy.eu/dk/


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0