AnnonceLuk annonce
Lille chance for billetter

12-10-2017

Flying Superkids gæster Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Når Flying Superkids søndag den 22. oktober gæster Kalundborg Hallen, bliver det for fuldt hus, da der er meldt udsolgt til showet.

Billetterne var hurtigt væk til Flying Superkids søndag den 22. oktober kl. 14 i Kalundborg Hallen, og der kommer ikke flere billetter i salg via nettet, men der er dog stadig en lille chance for, at man kan være heldig og se showet. Det kan man måske, ved at tage chancen, og møde op ved Kalundborg Hallen 20 min. før forestillingen, og forespørge på, om der skulle være nogle frie pladser på grund af uafhentede sponsorbilletter.

"I gennemsnit er der normalt 20-30 personer, der kommer ind ved at møde op i døren, men det er desværre ikke noget, vi kan garantere,” siger Lars Godbersen, der er søn af showgruppens grundlægger, Uwe Godbersen.

Billetterne til Flying Superkids blev mere eller mindre revet væk, og der var udsolgt i løbet af to uger siden.

Ingen ekstra forestilling
Flere har forespurgt på muligheden for en ekstra forestilling i Kalundborg på samme dag, men der kommer hensynet til de optrædende først, og man laver ikke flere forestillinger den dag.

"Vi kan desværre ikke, som så mange foreslår, bare sætte et ekstra show op. Vi begrænser antallet af shows, så det altid er super sjovt for børnene at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave en ekstra forestilling samme dag," siger Lars Godbersen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0