AnnonceLuk annonce




Spiseoplevelse hjemme, som var man på en restaurant

05-01-2021

Asger Øgelund fra Asgers Fisk er klar med et helt nyt take away-koncept. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et nyt år kalder på nye tiltag. Asgers Fisk har udtænkt et nyt take away-koncept med en ny 'Ugens spiseoplevelse'.

I lyset af de nyeste nedlukninger, som bl.a. betyder, at man ikke kan gå på restaurant og spise lækker mad, har Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk i Kalundborg, udtænkt et nyt take away-koncept.

Konceptet handler om at give kunderne mulighed for at få en ekstra lækker spiseoplevelse hjemme, som var man på en restaurant.

Hver uge frem mod foråret vil Asgers Fisk således tilbyde en ny ”Ugens spiseoplevelse”, som vil bestå af årstidens kvalitets råvarer, og naturligvis lækker frisk fisk og skaldyr.

”’Ugens spiseoplevelse’ er næsten færdig tilberedt ved afhentning. Ud over en skriftlig anvisning som medfølger ved afhentning, så vil der hver uge blive lagt en video op på vores facebookside, som viser hvor enkelt og lækkert man kan færdiggøre og anrette maden derhjemme,” fortæller Asger Øgelund.

Den første 'Ugens spiseoplevelse', som kan bestilles ugen ud består af Skindstegt Kulmule med jomfruhummer bisque, hertil rodfrugttern, fennikel crudité samt sprøde jordskokkechips.

’Ugens spiseoplevelse’ har Asger Øgelund fremstillet sammen med Mathias Dyhr Rothmann, som er ham der til daglig passer fiskeforretningen. Mathias er uddannet kok og har arbejdet på flere Michelin restauranter.

’Ugens spiseoplevelse’ kan bestilles til netop det antal personer, man skal bruge på http://shop.asgersfisk.dk/

Asgers Fisk lancerede for kort tid siden en ny webshop, hvor der kan bestilles forskellige fiskeanretninger, og det har allerede været en stor succes.

”Vores kunder har taget den nye webshop til sig, især hen over nytår har vi haft rigtigt travlt med mange bestillinger,” fortæller Asger Øgelund.

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0