AnnonceLuk annonce
Endnu et kendt ansigt på listen

10-01-2017

Søren Knudsen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vi kender alle sammen Søren Knudsen, der har været en af ’bagmændene’ til Kalundborg Rock’er siden år 2000. Kalundborg Rocker er nu et afsluttet kapitel for Søren Knudsens vedkommende, men det betyder ikke, at han ikke har gang i en hel masse andet. Han laver stadig forskellige musikalske arrangementer, men derudover stiller han også op for Venstre i Bjergsted til det kommende Kommunalvalg til november.

Udover sin medvirken på den musikalske scene i Kalundborg Kommune, skal Søren Knudsen nu også til at bruge sin tid på politik. Han stiller nemlig op for Venstre i Bjergsted.

Musik i Gryden, som Søren Knudsen bl.a. står for, hører ellers hjemme på ’den røde scene’, hvor det røde flag svajer den 1.maj, i Gryden på Møllebakken.

”Men det er altså Venstre og ikke Socialdemokraterne, jeg stiller op for,” siger Søren Knudsen med et smil og fortsætter:

”Jeg er flere gange blevet spurgt, af Mogens Fabrin, der er formand for Venstre i Bjergsted om jeg ville stille op, men jeg har ikke rigtig følt, at jeg havde tiden. Nu har jeg droslet ned på andre projekter, bl.a. Kalundborg Rock’er, som tog meget tid, og føler nu, at jeg har overskud til at gå helhjertet ind i politik, for kan jeg ikke gøre det helt, gider jeg ikke,” siger Søren Knudsen.

Ildsjæl i blodet

Søren Knudsen er 53 år, født i Århus, og opvokset i Næstved, men har boet i Svebølle sammen med sin hustru siden 1999, efter at have boet fem år i Schweitz lige inden. Sammen har de to børn, der dog begge er flyttet hjemmefra. Han har i mange år været en aktiv person i lokalsamfundet, og bliver af mange betragtet som en iværksætter og ildsjæl.

”Jeg kan godt lide at gøre andre glade, og det kan jeg med mine arrangementer. Jeg brænder for kulturen, men også for havnen i Kalundborg. Der sker så meget på havnen i Kalundborg lige nu, og vi skal smede, mens jernet er varmt. Vi har en perfekt havn til at tage over for, hvad København ikke længere kan rumme. Derudover skal vi også have infrastrukturen herude på plads. Så i korte træk; kultur og fritid og transport og logistik. Men også bylivet og handelslivet, der skal ske endnu mere herude,” siger han.

Søren Knudsen brænder uden tvivl stærkt for kulturen, og har bl.a. modtaget Statoils kondensatpris, og fra den tidligere Bjergsted Kommune Idrætslederprisen, fordi han er aktiv i lokalsamfundet og en sand ildsjæl.

Han har tidligere arbejdet for vognmandsfirmaet, Johannes Rasmussen og han har været halinspektør i Svebølle Hallen. I dag arbejder han som eksterne sælger i Punkt 1 i Kalundborg.

Den 31. januar er der opstillingsmøde for Venstre i Kalundborg Kommune, og der er kommet en del nye ansigter til.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0