AnnonceLuk annonce
Det rigtige værktøj til træfældning

25-01-2017

Der er købt stort ind, det giver de bedste priser for kunden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Skov Park Have er mere end klar til at betjene kunderne med motorsave til rigtigt gode priser.

Vinteren er tradition for at beskære og fælde træer, såvel amatører som professionelle er godt i gang med at fælde træer og skove brænde, men det kræver det rigtige værktøj hvis arbejdet skal udføres uden problemer, det er her Kalundborg Skov Park Have i Elmegade kommer ind i billedet.

Kåre Antonsen, indehaver af Husqvarna konceptbutikken Kalundborg Skov Park Have, har nemlig købt stort ind af motorsave til såvel den private som til den professionelle, faktisk fire forskellige Husqvarna modeller, og de sælges til rigtigt gode priser.

”Vi sælger flere motorsave end nogensinde, det at save brænde er meget oppe i tiden”, fortæller Kåre Antonsen.

Det er ikke kun det rigtige værktøj som er vigtigt, det er mindst lige så vigtigt med det rigtige sikkerhedsudstyr, lige fra bukser, støvler, hjelm og høreværn, varer som selvfølgelig også er på hylderne hos Kalundborg Skov Park Have, sammen med den rigtige benzin, og her lancerer Husqvarna en helt ny type benzin uden lugtgener.

Eget værksted

Er du i forvejen ejer af en motorsav der måske bare lige trænger til et eftersyn, så klarer Kalundborg Skov Park Have også det, endda på eget værksted som har faste servicepriser.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0