AnnonceLuk annonce
Så billigt at personalet er blevet væk

29-08-2019

Butikken bugner af gode tilbud. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skoringen i Kordilgade, Kalundborg, har åbnet en outletbutik i naboforretningen. Der kan spares helt op til 50% på en lang række af sko, sandaler og støvler.

Der er blevet ryddet op på lageret hos Skoringen i Kordilgade. Alle de sko, støvler og sandaler, er sammen med en række opkøbte restpartier, blevet samlet i nabolokalerne til Skoringen.

For at holde priserne nede så kunderne kan få de allerbedste tilbud, er der intet personale i butikken, kunderne finder selv den model og størrelse de kunne tænke sig, og går så ind i Skoringen, hvor personalet finder modparten til skoen inden kunden betaler.

”Priserne er så billige at personalet er blevet væk,” står der på flere skilte i outletbutikken.

”Nu der er jo Bevæg festival i næste uge, så giver det god mening at kunderne skal gå fra den ene forretning til den anden for at betale,” griner Michael Jørgensen, der sammen med Anne Jørgensen er indehaver af Skoringen i Kordilgade.

Michael Jørgensen har lejet de ledige lokaler, hvor der før var thai massage, men hvor længe outletbutikken fortsætter, er der foreløbigt ikke sat tid på.

Kunderne kan spare op til 50% på de mange varer, så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0