AnnonceLuk annonce
Shu-bi-dua: Som at blive ført tilbage til dengang

14-01-2020

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen, trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardspiller Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Onsdag d. 29. januar giver de koncert i Juvi klubben i Kalundborg.

Shu-bi or not Shu-bi gengiver Shu-bi-duas største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de kronede dage.

Onsdag d. 29. januar står de på scenen i Juvi klubben i Bredgade, Kalundborg. Koncerten starter kl. 20.

Det er som at blive ført tilbage til dengang, for de tre originale shubber kan bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld.

Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år. Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene, samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til, at højne guldalderperioden. Foruden de tre gamle "Shubber" består bandet af de to blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs, Karsten Lagermann(vok) og John Sørensen (bas).

“Vi' de eneste Shu-bi der dur!”, siger Shu-bi or not Shu-bi, og nu kan de altså opleves i Kalundborg.

Billetter købes hos Alfa Optik i Kordilgade og Allé Salonen på Nørre Alle.

Se mere - Klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0