AnnonceLuk annonce
El-scooteren er din ekstra bybil

18-08-2016

Rene Jensen klar til at levere el-scootere til alle formål. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

For rigtigt mange er en el-scooter forbeholdt ældre og handicappede, men sådan behøver det absolut ikke at være.

De fleste vil nok kalde et tre eller firehjulet eldrevet køretøj for en handicapscooter, og de fleste af dem der kører i gadebilledet bruges da også af enten ældre eller handicappede, som ikke kan komme rundt ved egen hjælp, men faktisk er der mange flere muligheder i det lille køretøj.

”Hos os kalder vi det en el-scooter, for det er det det er, den er på ingen måde forbeholdt gangbesværede, i stedet kan den ses som en ekstra by bil, f.eks. i Holland kører der mange el-scootere som en ekstra lille bil til den helt almindelige familie”, fortæller Rene Jensen, indehaver af DTN Scooter i Kalundborg.

Lige netop i byerne har de små el-scootere sin berigtigelse, de fylder ikke så meget og er nemme at komme rundt med alle vegne, hos DTN Scooter leveres flere forskellige modeller med både tre og fire hjul, hastigheden er enten 8 km/t eller 15 km/t alt efter model og rækkeviden på er opladning er typisk mellem 30 og 40 km.

Der er mange fordomme om de små eldrevne køretøjer, ”jeg havde lige taget en el-scooter og var kørt ind på Shell tanken for at handle. Inden der var gået en halv time ringede en af min kones veninder og spurgte om der var sket noget”, griner Rene Jensen.

DTN Scooter på Sct. Jørgensbjerg sælger såvel nye som brugte el-scootere og på værkstedet serviceres køretøjerne, kunderne har også mulighed for at leje en el-scooter hvis den kun skal bruges i en kortere periode.

DTN Scooter har adresse på Sct. Jørgensbjerg 46 i gården bag Aldi.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0