AnnonceLuk annonce
Stor tilgang af medlemmer til ny rideklub

16-02-2019

Lone Ammundsen er formand for den nye klub, Humlebækgård Youngster Ponyklub. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er stor interesse for at gå til ridning, det oplever man bl.a. hos den nystartede klub, Humlebækgård Youngster Ponyklub i Kalundborg.

Tilbage i 2013 købte Anja Bundgaard Carlsen, Humlebækgård, på Kallerup Bakkevej i Nyrup, og oprettede en rideskole. Eleverne til rideskolen har siden været stødt stigende og nu er der så startet en ride klub på stedet, som netop er blevet optaget i Dansk Ride Forbund.

Den nye klub har allerede 90 medlemmer og der er flere på vej.

”Vi har arbejdet på at starte vores egen forening det sidste år, og her pr. 1. januar er vi blevet godkendt i Dansk Ride Forbund, det betyder at vi nu kan starte til stævner i vores eget navn, lige som vi har mulighed for at søge forskellige fonde og sponsorer,” fortæller Lone Ammundsen, der er klubbens første formand.

Lone Ammundsen oplyser endvidere at Humlebækgård Youngster Ponyklub, forkortet HYP, er den eneste ride klub med rideskole i miles omkreds, og det giver en stor tilgang af medlemmer, for det er rigtigt populært at gå til ridning.

”Det vi vil slå på, er at der skal være plads til alle, uanset niveau, alder, køn, om du er dreng eller pige, helt nybegynder eller dansk mester,” siger Lone Ammundsen.

Der tilbydes ride hold ugens første fem dage, med helt op til 20 hold hver uge.

Klubbens medlemmer er hovedsageligt børn i alderen 4-18 år, men der er også en del voksne blandt medlemmerne.

Ønske om en stor ridehal

Anja Bundgaard Carlsen, der ejer Humlebækgård, har mange ideer og ønsker til rideskolen, et af de helt store ønsker er at kunne bygge en ridehal.

”Drømmen er at kunne bygge en stor ridehal med plads til hele familien, både den del af familien som skal ride, men også plads til søskende og forældre, som måske kan lave andre ting mens de andre rider,” siger Anja Bundgaard Carlsen.

HYP har fået fremstillet en folder som er målrettet erhvervslivet, hvor klubben tilbyder guld, sølv og bronze pakker til sponsorer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0