AnnonceLuk annonce
Tre drenge anklaget for vold, trusler og bedrageri

13-10-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tre drenge mellem 16 og 17 år еr anklaget i ti forskellige sager om bl.a. vold, trusler og bedrageri. Retssagen begyndte i går i Holbæk Byret.

Tre drenge stod onsdag skoleret i retten i Holbæk, da de er anklaget for ti forskellige sager om bl.a. vold, bedrageri og trusler begået i Kalundborg, skriver Nordvestnyt.

Der var mange vidner at afhøre og videoer at se, og retten i Holbæk nåede derfor kun gennem halvdelen af sagerne i går. Den mest tidskrævende handlede om et overfald i toget mellem Svebølle og Kalundborg, skriver Nordvestnyt.

To unge kvinder vidnede i sagen, og deres vidneudsagn var markant anderledes fra de anklagedes vidneudsagn. Fælles for alle udsagnene var, at der havde været uoverensstemmelse mellem de to brødre og en 27-еrig mand, der kendte nogen i deres familie. Brødrene fortalte om, at den 27-årige havde indledt et skænderi efter fornærmelser mod deres mor, og at han var den voldsomt udfarende, mens vidnerne fortalte, at de to brødre havde opsøgt den 27-årige, og at de stod for knytnæveslag i ansigtet og spark, skriver Nordvestnyt.

I en sag om overfald på en yngre dreng, der var fjernt bekendt af broderen A, havde A opsøgt drengen for at slå ham, fordi den yngre dreng skullet havde kaldt hans mor grimme ting. Det var sket ved tre lejligheder med få dages mellemrum – den 26. maj ud for banegårdspladsen i Kalundborg, derefter til en ungdomsfest og siden ved et tilfældigt møde, hvor A også øgede vold mod drengens scooter, skriver Nordvestnyt,

De to brødre stod også anklaget for uro i Kalundborg Svømmehal den 3. Marts. Derudover er A involveret i en sag om vold trusler og hærværk mod en mindreårig dreng, der gik på samme skol som A. Endnu en sag handlede om misbrug af et Rema1000-kort i en ungdomsklubs navn i Rema1000 på Klosterparkvej i Kalundborg, hvor A købte for i alt 14.535,62 kroner slik, sodavand og smøger med falsk underskrift. Han skulle også forklare, hvorfor han havde forsøgt at hæve en 500-euroseddel for sin kammerat, den 17-еrige C, der også sad ved de sigtedes bord, skriver Nordvestnyt.

Ifølge Nordvestnyt fortsætter retssagen i Holbæk Byret den 1. november, og er sat til at slutte den 9. November.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0