AnnonceLuk annonce
Nyt vikar- og rekrutteringsbureau i Kalundborg

17-02-2020

Fra venstre, Jesper Stig, Power People Sjælland sammen med Alex Westergaard, partner, og i spidsen for Power People Vestsjælland med kontor i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vikar- og rekrutteringsbureauet Power People har åbnet kontor i Kalundborg, med Alex Westergaard Kalundborg, som partner.

Det landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau Power People har pr. 1. februar åbnet kontor i Kalundborg, og er klar til at betjene kunder på hele Vestsjælland, dvs. Kalundborg, Odsherred, Holbæk, Sorø og Slagelse.

Alex Westergaard Kalundborg, har købt sig ind som partner i Power People og skal stå i spidsen for Power People Vestsjælland, der har lejet lokaler sammen med Kalundborgegnens Erhvervsråd, Bredgade 44 (oven på Føtex).

”Jeg har været i vikar- og rekrutteringsbranchen i omkring fire år, det er en branche der tiltaler mig meget, det er fascinerende at arbejde med erhvervslivet på den måde, og med de kandidater som vi selv er ude og finde, eller som selv henvender sig,” fortæller Alex Westergaard, der sagde ja tak til at blive partner, efter en henvendelse fra partner Jesper Stig, der står i spidsen for Power People Sjælland, med kontor i Rødovre, men er bosat i Kalundborg.

Power People kan være behjælpelig med at finde den rette vikar til virksomheden, inden for stort set alle faggrupper, men er især stærke på industri, lager, produktion, håndværk, rengøring og ufaglært arbejdskraft.

”Erhvervslivet skal gøre det de er gode til, vi kan så levere de rigtige kandidater, det er en rigtig god måde at prøve en vikar af på, for at se om personen og kemien passer ind i virksomheden, og tit ender et vikariat med en fastansættelse,” forklarer Alex Westergaard, som er klar til at yde en unik service i Power People Vestsjælland.

Ud over at Power People finder de rette kandidater, til enten et vikarjob eller rekrutterer en medarbejder til et nyt job, så er der mulighed for at man kan tilmelde sig som vikar på firmaets hjemmeside, og måske komme i betragtning til et spændende vikarjob.

Fakta:

Power People er en solid virksomhed med Nordjyske rødder. Power People blev stiftet i 2000 i Brønderslev og har siden sine første dage hjulpet virksomheder med at finde folk til kortere og længere vikariater. I de første år med fokus på små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, men efter 2-3 år begyndte eksisterende kunder at have behov for vikarer i andre dele af landet og Power People startede således afdelinger op i Midtjylland, Himmerland og på Sjælland.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0