AnnonceLuk annonce
Mand anholdt efter trusler på livet mod persongruppe

20-12-2019

Politiet stod svært bevæbnet, klar i lyskrydset på Klosterparkvej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet var massivt til stede i Kalundborg torsdag aften, efter at have modtaget en anmeldelse om at en mand ville skyde en bestemt persongruppe. Manden er anholdt og politiets jurister vurderer nu om han skal fremstillet for en dommer med krav om varetægtsfængsel.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog torsdag aften en anmeldelse fra en kvinde som havde modtaget et billede fra sin ekskæreste, hvor han stod med et gevær, og hvor han i meddelelsen skrev at han nu ville gøre det af med en bestemt persongruppe i Klosterparkvejskvarteret.

Politiet rykkede ud med flere patruljer, og bl.a. i lyskrydset på Klosterparkvej var placeret en patruljevogn med to betjente som stod klar med deres våben.

Tankstationen Circle K på Esbern Snares vej var i en periode også spærret af for biler, da manden også havde truet med at møde op her.

”Vi tager selvfølgelig sådan en anmeldelse meget seriøst, og det kan godt se voldsomt ud med betjente i gadebilledet der står med våben, men vi kan ikke vide om der var tale om et rigtigt våben eller om der var tale om et legetøjsgevær, derfor taget vi vores forholdsregler,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring kl. 22 fik politiet så fat på manden på hjemmeadressen, hvor han blev anholdt helt udramatisk.

Politiet ransagede mandens hjem uden dog at finde noget gevær, men fandt andre ulovlige effekter.

Manden, en 27-årig dansk mand, sidder fredag morgen hos Midt- og Vestsjællands Politi, og her skal jurister afgøre om han skal fremstilles for en dommer med krav om varetægtsfængsel efter trusler på livet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0