AnnonceLuk annonce
Fire mærkedage fejres hos Ole Jensen på fredag

22-10-2018

Fire medarbejdere fejres på fredag, fra venstre, Henrik Jensen, Majbritt Johansen, Jeanette Witthøft og Jimmy Soli. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ole Jensens Autoværksted og Autoudlejning på Holbækvej i Kalundborg, holder åbent hus fredag den 26. oktober. Fire medarbejdere skal fejres.

Nu den kommende fredag, den 26. oktober, bliver der dækket op til fest hos Ole Jensens Autoværksted og Autoudlejning på Holbækvej. Fire medarbejdere skal fejres, de har nemlig været ansat i henholdsvis 10, 20 og to gange 12,5 år.

Der bliver sat en stort telt op på pladsen ved siden af vaskehallen, hvor der bydes på øl, vand, kaffe, kage og pølser fra en pølsevogn, til alle som kikker forbi.

To af firmaets mekanikere, Henrik Jensen og Jimmy Soli, kan fejre henholdsvis 20 og 10 års ansættelse og Jeanette Witthøft og Majbritt Johansen, der til daglig passer telefon, tager i mod kunderne, lejer biler ud og sælger en trailer, kan begge fejre 12,5 års ansættelse.

Indehaver Ole Jensen håber at mange har lyst til at komme forbi fredag eftermiddag mellem kl. 13 og 17, for at hilse på de mange trofaste medarbejdere.

Konkurrencer og gode tilbud

I forbindelse med Åbent Hus arrangementet har Ole Jensens Autoværksted en række gode tilbud, både på Viking Gas, hvor Kalundborg Energi og Handel kommer forbi med den store lastbil fyldt med gas, men også på bilvask, hvor der hele ugen sælges to vask til prisen for en vask.

Gæsterne som kikker forbi har også mulighed for at deltage i flere konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes fire Yokohama vinterdæk eller vaskekort så bilen kan blive nyvasket.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0