AnnonceLuk annonce
Billedserie: 10. udgave af Økoløb blev en våd affære

13-09-2018

Meget af løbet blev afviklet på skovstier. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Knapt 200 motionister stillede til start i den 10. udgave af Mineslund Økoløb, torsdag aften på Asnæs halvøen. En kraftig regnbyge ramte løbet.

5 Tårns Motion kunne for 10. gang byde velkommen til Mineslund Økoløb på Asnæs, et motionsløb med masser af frisk luft og skøn natur, skov, strand og åbne marker, men også en del vand.

Motionsløbet plejer at være velbesøgt, og sådan var det også i år, da starten gik torsdag aften, havde knapt 200 løbere sikret sig et startnummer.

Fra Mineslund løb deltagerne ad Asnæs Skovvej i godt en kilometer, derefter drejede deltagerne ind i skoven, ned mod fjorden, for derefter at komme til bage til den asfalterede vej, inden ruten igen svingede ind i skoven, denne gang ned mod Jammerland Bugt, med udsigt til Storebæltsbroen. De deltagere som havde valgt at løbe 11 kilometer, løb to runder i skoven, mens dem der kunne nøjes med seks kilometer kunne løbe direkte tilbage til Mineslund.

Løbet startede i det flotteste sensommervejr, men inden den første løber var i mål, ramte en kraftig regnbyge og alle deltagerne blev godt gennemblødt.

Lækre burgere

Eirik Vinsand og medarbejdere på Mineslund har gennem ni år været et vigtigt omdrejningspunkt for løbet. Nu er der kun levende køer tilbage på Mineslund, og derfor var muligheden for at købe mad i år lagt i hænderne på Meny Kalundborg.

I stedet for den traditionelle burger med hakket oksekøb, var slagtermester Jonas Kristensen klar med en ny burger til deltagerne, hvor der var anvendt oksebryst skåret i skiver.

De mange gennemblødte løbere fik en flot naturoplevelse selv om regnen silede ned en stor del af løbet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0