X-Factor: Kalundborgensere går videre til live shows

I aften skal de to kalundborgensere, Rinor og Arbnor Selmani, deltage i X-Factor sæsonens første Live show, og de glæder sig.

X-Factor: Kalundborgensere går videre til live shows
De to unge mænd fra Kalundborg, 19-årig Rinor Selmani samt Arbnor Selmani, skal synge i live show i aften i X-Factor. Foto: Lasse Lagoni, TV2

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

De to unge mænd fra Kalundborg, 19-årig Rinor Selmani samt Arbnor Selmani, der er 22 år, er begge gået videre til Live shows i det populære tv-program X-Factor på TV2.

I aften skal de to kalundborgensere, Rinor og Arbnor Selmani, deltage i X-Factor sæsonens første Live show, og de glæder sig. Til hverdag er Rinor Selmani lærervikar på en folkeskole, da han holder et sabbatår, og Arbnor Selmani arbejder som operatør på Novo Nordisk i Kalundborg. De to unge mænd er opvokset i Kalundborg og bor stadig i byen. For tiden er de dog meget optagede, da de forbereder sig til live showet fredag aften, som store dele af den danske befolkning følger med I på TV2.

Vi glæder os meget. Det er mega fedt, og vi havde egentlig ingen forventning om, at vi ville nå så langt, men vi har helt sikkert masser af gåpåmod og ville gerne nå hertil. Det er ikke så mange, der får den mulighed. Det er en anderledes oplevelse men super fedt at prøve - også at se, hvordan professionelle sangere arbejder. Derudover har vi mødt en masse spændende mennesker, og vi kan godt lide at møde nye mennesker,” fortæller de to unge mænd.

Fik sin bror med

Rinor fortæller, at han længe gerne har ville deltage i X-Factor, men ville ikke deltage alene, så han måtte overtale sin bror, der dog relativt let lod sig overtale, og nu er de altså kommet så langt som live shows.

“Jeg har altid synes, at det kunne være fedt at prøve at deltage i X-Factor, og så valgte jeg at melde mig til, men jeg ville ikke gøre det alene, så jeg spurgte Arbnor, om han ikke ville tage med, og det gjorde han så,” fortæller Rinor.

“Faktisk har vi altid spillet fodbold – i Raklev selvfølgelig, og musik har mere været noget med at synge hjemme. Vi har altid gerne ville synge, men har ikke gået til nogle former for musik,” supplerer Arbnor.

Måske startskuddet på noget nyt

“Vores familie er stolte over, at vi er med, men der var nok ikke rigtig nogle af vennerne, der vidste, at vi kunne synge. Men de synes også, at det er vildt fedt, at vi stillede op og er nået så langt,” fortæller de begge, og fortsætter: “Vi håber da, at det kan være startskuddet til noget nyt. Nu har vi jo en mulighed for at lave noget inden for musikken, og vi får omtale. Det vil vi da gerne drage nytte af, på en eller anden måde, og udvikle noget musik.”

Glæder sig og er nervøse på den gode måde

Fredag aften vil salen, hvor X-Factor live shows foregår, være fyldt med familie og venner til de spændte deltagere således, også Rinor og Arbnors familien og venner.

"Jeg tror, at vi bliver lidt nervøse, men lige nu er vi det ikke. Det bliver super sjovt, og vi glæder os – nervøsiteten bliver på den gode måde,” slutter de to kalundborgensere af med at sige.

Del