Wakeboardfest hos Surfsøen

Vestsjællands Wake og Surf Klub byder riders fra hele Danmark samt publikum med til endnu en hyggelig dag med gode mennesker og masser af spænding på kablet.

Wakeboardfest hos Surfsøen
Lørdag den 19. august kommer Waketouren til Bregninge. Arkivfoto: Jens Nielsen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 19. august er der lagt op til hyggelig wakeboardfest i Bregninge, når Waketouren kommer til Bregninge. Vestsjællands Wake og Surf Klub byder denne dag riders fra hele Danmark samt publikum med til endnu en hyggelig dag med gode mennesker og masser af spænding på kablet.

Stemningen får et skud livemusik med et elektronisk lounge set fra Per Worm og funky orgel rytmer fra Organ Transplant Society. Dagen igennem vil der være mulighed for at købe kaffe og BioZisch sodavand til klubpriser.

“Det er første wakeboardkonkurrence, vi afholder herude, og vi glæder os helt vildt til at invitere det nationale wakeboard miljø ud til Bregninge. Vi skruer op for den hyggelige og chill stemning, som vi dyrker på klubbens ugentlige hold, men tilsætter et skud livemusik, toptunet wakeboarding og flere mennesker, det bliver super fedt, siger Cecilie Holmegaard, event ansvarlig og bestyrelsesmedlem i klubben.

Glæder sig over opbakning

Vestsjællands Wake og Surf klub kunne inden sommerferien fejre sin to års fødselsdag og glæder sig over den kæmpe store lokale, kommunale og nationale opbakning til at skabe et wake og surf miljø i den gamle grusgrav i Bregninge. Der er rigtigt mange muligheder for også at der fremover kommer flere spændende events.

“Ud over nogle en helt fantastisk dag med wakeboarding håber vi, at få erfaring, som gør det muligt at udvikle endnu flere spændende events, og tiltrække flere til vandsporten. Særligt har vi et ønske om at rekutere de unge i lokalområdet. Vi er super glade for at Dansk Vandski og Wakeboard Forbund og Waketouren prioriterer at besøge nye klubber med mindre banefaciliteter,” fortæller Cille Holmegaard,

Lyst til selv at wakeboarde?

Hvis man har mod på at deltage i konkurrencen, kan man finde tilmeldings info via waketour facebookevent. Hvis man er mellem 10 og 18 år skal man allerede nu sætte kryds i kalenderen den 9. september, hvor det er muligt at komme med til børn og unge SUP og Wake camp. Campen for børn og unge blev afholdt sidste år med stor succes. Her var der dygtige undervisere fra både supboards- og wakeboard-forbundene i DK.

Er man interesseret i foreningens øvrige aktiviteter kan man starte med at blive en del af Facebookgruppen “Vestsjællands Wake og Surf Klub medlemmer og venner”. Liv i Kalundborg puljen har gjort det muligt at sikre ekstra eventudstyr og gøre det ekstra lækkert for deltagere og gæster. 

Del